Bursa'da yaşamını sürdüren koleksiyoner Ahmet Erdönmez, 30'dan fazla ülkeyi dolaşarak oluşturduğu ve birçok kültürü temsil eden eserler içeren koleksiyonu ile dikkat çekiyor. Koleksiyon, çeşitli hediyelik eşyalar, el yazması kitaplar ve geleneksel kıyafetler gibi binlerce parçadan oluşuyor. Bu koleksiyon içinde özellikle minyatür boyuttaki İncil, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor ve hayranlık uyandırıyor.

Bankalardan emeklilere büyük promosyon! En yüksek teklif hangi bankada? Bankalardan emeklilere büyük promosyon! En yüksek teklif hangi bankada?

İncil’in Almanya seyahatinde tanıştığı biri tarafından kendisine hediye edildiğini ifade eden Erdönmez, “Avrupa’daki müze toplantılarına çağırdıkları zaman ben hepsine katılıyorum. Çünkü Avrupa Müze Akademisi Türkiye Temsilciliğini yaptığım için bu tür etkinlikler hem Türkiye hem de bizim için çok faydalı. Almanya’da bir toplantıya katıldım, aynı zamanda orada sergi açmıştım. Orada tanıştığım bir beyefendi bana o küçük incili hediye etti. Tarihi bir değeri yok ama o kadar küçük olduğu için enteresan bir parça. Şu anda da onu saklıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA