Ünlü modacı Barbaros Şansal, İstanbul Havalimanı’nda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kendi sosyal medya hesabından gözaltına alındığını X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda açıkladı. Gözaltı işlemini kamuoyuyla paylaşan Barbaros Şansal, kısa bir süre sonra serbest kaldığını yine aynı sosyal medya hesabı üzerinden bildirdi.
Gözaltı sürecine dair açıklamalarda bulunan Şansal, "İzmir’den gelen bir vatandaşın ihbarı üzerine, üçüncü kez aynı dosya nedeniyle işlem yapıldı. Daha önce iki kez beraat etmiş olmama rağmen yine ifade vermem istendi. Konu da ‘Glu glu glup’... Neyse, artık serbestim. Bir sonraki uçağım beni bekliyor." ifadelerini kullandı.
Modacı Barbaros Şansal, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı ve havalimanındaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yolculuğuna devam ettiği öğrenildi.