Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile 20 farklı firma arasında yapılan iş birliği çerçevesinde, yeni evlenecek çiftlere çeşitli alanlarda özel indirimler sunulacak.
Evlilik sürecindeki gençlerin ekonomik yükünü hafifletmeyi amaçlayan bu kampanyanın detaylarının 30 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek toplantıyla kamuoyuna açıklanacağını belirten Bakan Göktaş, “Aile Yılı kapsamında yürüttüğümüz bu çalışma sayesinde, gençlerimize hem maddi hem de manevi anlamda destek olmayı hedefliyoruz. İndirim sunan tüm firmalarımıza duyarlılıkları için şimdiden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Aile ve Gençlik Fonu kapsamında destek alacak gençlerin bu kampanyadan öncelikli olarak yararlanabileceği belirtildi. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, “Yeni hayatlara atılan her adımda yanlarında olmayı görev biliyoruz. Bu iş birliği ile genç çiftlerimizin yuva kurma sürecine katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.