İnternette arama motorlarında birçok kişi tarafından Aslıhan Doğan Kimdir Ne İş Yapar? Arda Turan kimdir ? Aslıhan Doğan Kaç Yaşında? Aslıhan Doğan Ne İş Yapıyor ? aramaları yapılıyor. İşte detaylar...

Aslıhan Doğan kimdir?

4 Aralık 1985 doğumlu olan Aslıhan Doğan, eğitim hayatına FMV Ayazağa Işık Lisesi'nde başladı ve üniversiteye kadar olan sürecini bu okulda tamamladı. Ayrıca yedi yıl boyunca Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda piyano ve solfej dersleri aldı. Üniversite eğitimine Amerika'da başlayıp Londra'da tamamlayarak ceza hukuku bölümünden mezun oldu. 11 Mart 2018'de milli futbolcu Arda Turan ile evlendi ve çiftin Hamza Arda ve Asil Aslan isimli iki oğulları bulunmaktadır.

 Aslıhan Doğan Kimdir2

Arda Turan kimdir?

 Arda Turan, 30 Ocak 1987'de İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde doğmuş bir Türk futbolcudur. Kariyerine Altıntepsi Makelspor'da başlayan Arda, daha sonra Galatasaray altyapısına geçti ve profesyonel kariyerine bu kulüpte başladı. Galatasaray'daki performansıyla dikkat çeken Arda Turan, daha sonra İspanya'nın köklü kulüplerinden Atlético Madrid'e transfer oldu ve burada da önemli başarılar elde etti. Sonrasında Barcelona'ya transfer olan Arda, Türkiye Milli Takımı'nda da önemli bir rol oynamış ve birçok ödül kazanmıştır. Turan, kariyeri boyunca hem kulüp hem de milli takım düzeyinde önemli başarılar elde etmiş bir futbolcudur.

Aslıhan Doğan Kimdir1

Aslıhan Doğan Kaç Yaşında?

4 Aralık 1985 tarihinde doğan Aslıhan Doğan 38 yaşındadır.

Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu? Ata Demirer Konservatuar Mezunu Mu?

Aslıhan Doğan Kimdir Ne Is Yapar 

Aslıhan Doğan Ne İş Yapıyor ?

Arta Turan’ın eşi olan iş insanı Aslıhan Doğan YouTube’da içerik üreticiliği işiyle uğraşmaktadır.

Kaynak: Hatice Karaca