Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 7 gündür KOAH hastalığı nedeniyle tedavi gören ve dispne tanısı konan Mustafa Akkaş (46), tedavisinin devamı için ambulans helikopter ile Ankara’ya sevk edildi. Konya’dan havalanan ve Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi helikopter pistine iniş yapan Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopter buraya ambulans ile getirilen Mustafa Akkaş’ı alarak Ankara Etlik Şehir Hastanesi’ne doğru yola çıktı. Mustafa Akkaş’ın tedavisine burada devam edileceği öğrenildi.

Karaman Gümüş Fiyatları Bugün Ne Kadar? 25 Temmuz 2024 Perşembe Gümüş Ne Kadar? Karaman Gümüş Fiyatları Bugün Ne Kadar? 25 Temmuz 2024 Perşembe Gümüş Ne Kadar?


Akciğerleri iflas etme eşiğine gelmişti
Mustafa Akkaş’ın kuzeni Mehmet Yel hastalık süreciyle ilgili  “Hastamız akciğer yetmezliğinden dolayı uzun zamandır tedavi görüyordu. Akciğerleri iflas etme eşiğine gelmişti. Fenalaşınca hastaneye yatırmıştık sonrasında durumunun ağırlamasından dolayı yoğun bakım süreci başladı ve hocalarımız Ankara’ya sevk ettiler. İnşallah Cenab-ı Allah’tan şifa bekliyoruz. Umudumuz ve dualarımız o yönde. Allah devletimize zeval vermesin çünkü bu önemli bir konu. Karayolu ile gidemeyecek derecede durumu kritik olan bir hastaya ambulans helikopterle hastamızın sevkini Ankara’ya sağladıkları için devletimize ve sağlık bakanlığımıza teşekkür ediyoruz. Olması ve yapılması gereken bir uygulama. İnşallah hastamız da şifasını bulur ve aramıza tekrar döner” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLA

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL