Ormanın derinliklerine girerek alevlerle savaşan ekiplerin halı sahada kıyafetleriyle yorgun halde dinlenmeleri dikkat çekti.

Yangının etkili olduğu Gürsu’nun Karahıdır ve İğdir köyleri ile Osmangazi’ye bağlı Avdancık köyünde orman, itfaiye ve jandarma ekipleri büyük bir özveriyle çalıştı. Alevlerin etkisinin sabaha karşı azalmasının ardından ormandan çıkan itfaiyeciler, amirlerinden aldıkları izinle kısa bir istirahate geçti.

Dinlenebilecekleri tek alan olan halı sahada 2 saatliğine kıyafetleriyle uyumaya çalışan kahraman itfaiyeciler, ardından yeniden soğutma çalışmalarına katılmak üzere bölgeden ayrıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 24 saat esasına göre kentin dört bir yanındaki 50’den fazla istasyonda görevini sürdürüyor.






