Magazin dünyasında dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun hayatı ve fiziksel özellikleri merak konusu olmaya devam ediyor. Saraçoğlu'nun sosyal medya paylaşımları ve geçmişine dair görüntüler, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Arama motorlarında Afra Saraçoğlu Kimdir? ve Afra Saraçoğlu Burnu Estetik mi? sorularını sıklıkla aratılıyor. Peki Afra Saraçoğlu Kimdir? ve Afra Saraçoğlu Burnu Estetik mi? sorularının detayları haberimizde...

Afra Saracoglu Burnu Estetik Mi (2)

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Afra Saraçoğlu, Aralık 1998 tarihinde Balıkesir'in Edremit ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Antalya'da tamamladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü'nü kazandı. Üniversite eğitimi sırasında 2016 yılında "İkinci Şans" filmiyle oyunculuk kariyerine adım attı.

Annesi, Afra'nın fotoğrafını Özcan Deniz'e gönderdikten sonra Afra deneme çekimine çağrıldı ve filmdeki rolünü aldı. Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı "İkinci Şans" filminde Afra, Yeşilçay’ın kızını oynadı. Daha sonra "Kötü Çocuk" filminde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştı. Bu deneyimlerin ardından 2017-2018 yılları arasında yayımlanan "Fazilet Hanım ve Kızları" adlı dizide 50 bölüm boyunca Ece karakterini canlandırdı. 2018 yılında Hummel ve Pantene'in marka yüzü oldu.

Afra Saracoglu Burnu Estetik Mi (1)

2018'de "İyi Oyun" ve "Aşk Bu mu?" filmleriyle kariyerine devam eden oyuncu, 2019'da Mehmet Aslantuğ'un kadrosunda olduğu ve 21 bölüm süren "Kardeş Çocukları" dizisinde yer aldı. 2020 yılında "Öğretmen" dizisinde rol aldı.

2021 yılında Çağan Irmak'ın yönetmenliğini üstlendiği, "Yeşilçam" adlı dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldı. Aynı yıl, Cornetto ve Koton markalarının yüzü oldu. Ayrıca, Nurgül Yeşilçay ile birlikte "Bir Barda Bir Gece" adlı tiyatro oyununda yer aldı. 2022 yılı itibarıyla Star TV'de yayımlanan "Yalı Çapkını" adlı dizide Seyran Şanlı karakterini canlandırmaktadır.

Saraçoğlu, Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelmektedir. 2018'den 2022'ye kadar oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşadı. 2023 yılında ise Mert Ramazan Demir ile kısa bir süre birliktelik yaşadı.

Afra Saracoglu Burnu Estetik Mi (3)

Survivor Damla Can Ne İş Yapıyor? Survivor Damla Can Ne İş Yapıyor?

Afra Saraçoğlu Burnu Estetik Mi?

Afra Saraçoğlu'nun eski ve yeni fotoğraflarına bakıldığında, burun yapısında belirgin bir fark olduğu gözlemlenmektedir. Saraçoğlu'nun son paylaşımlarında burnunun daha ince ve düz olduğu dikkat çekmektedir. Bu durum, bazı hayranlarının estetik müdahale olup olmadığı konusunda spekülasyonlara neden olmuştur. Ayrıca, dudak yapısındaki değişiklikler de eleştiriler arasındadır. Son günlerdeki paylaşımlarında dudakları daha dolgun göründüğü için dudak estetiği yaptırmış olabileceği söylentileri de ortaya atılmıştır.