Olay, 6 Haziran Cuma günü Kadınhanı ilçesi Konya Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 15 yaşındaki Nisanur Durgut ve ismi henüz öğrenilemeyen arkadaşı, motosikletle ilçe merkezi istikametine ilerlerken, aynı yönde seyreden ve sürücüsü tespit edilemeyen bir kamyonetin kasasında bulunan yan kapak açık şekilde savruldu. Açık kapak, motosikletteki iki genç kıza çarptı.

Acik Kamyonet Kapagi 15 Yasindaki Kizin Canini Aldi (3)

Kaza sonrası kamyonet sürücüsü durmadan yoluna devam etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan genç kızlar hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Nisanur Durgut tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acik Kamyonet Kapagi 15 Yasindaki Kizin Canini Aldi (2)

Güvenlik Kamerası Her Şeyi Kaydetti

Kaza anına ait güvenlik kamerası görüntülerinde, motosikletle seyir halindeki iki genç kızın, açık kalan kasa kapağının bir anda savrulması sonucu çarpma anı açık şekilde görülebiliyor. Görüntüler, olayın ne denli ani ve kaçınılmaz olduğunu gözler önüne serdi.

Acik Kamyonet Kapagi 15 Yasindaki Kizin Canini Aldi (1)

O yolda karı görenler akın akın bölgeye gitti
O yolda karı görenler akın akın bölgeye gitti
İçeriği Görüntüle

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, kamyonetin sürücüsünün tespit edilmesi için çalışmalar

Kaynak: İHA