Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan bir otele 11 Mart 2024 tarihinde Özbek kız arkadaşı Zarnıgor C. ile gelen Mustafa Emrah A. isimli şahıs otelde 81 gün konakladı. Konakladığı günlerin bir kısmının ücretini ödeyen Altunbaş iddiaya göre son günlerde otel yönetiminin ücreti istemesi üzerine 13 Mayıs tarihinde  gece saatlerinde personelleri oyalayarak önce sevgilisini daha sonra geri geleceğini beyan ederek kaçtı. 

"Bugün Yarın Diyerek Bizi Oyaladılar"

İşletmelerini yaklaşık bir yıl önce açtıklarını belirten işletmeci Ayşegül Saçan olaya ilişkin yaptığı değerlendirmede "Kız arkadaşıyla konaklamak için otelimize gelen müşterimizin pasaport ve kimlik bilgilerini alarak kayıtlarını yaptık ve odalarını teslim ettik. İlk başlarda ödemelerini sorunsuz olarak yapıyorlardı. En son ödeme yaptıkları tarih 19 Nisan 2024 oldu. Uzun zamandır kaldıkları için ödeme konusunda kendilerini sıkıştırmak istemedik ancak ara ara hatırlatmalarda bulunduk." 

81 Gunluk Konaklamanin Sonrasinda Neler Oldu2

"En son 13 Mayıs tarihinde sabah 06.15’te buradaki personelimi oyalayarak kız arkadaşını çıkartıyor sonra kendisi çıkıyor. Burada normalde kız konaklıyordu hiç dışarı çıkmıyordu erkekte zaman zaman geliyordu. Önce kız arkadaşını çıkartıyor ve erkek şahıs tekrar odaya geleceğini söyleyerek odadan çıkıyor ve odada eşyaları olduğunu belirtmiş. Biz tekrar aradık öğleye doğru bizim numaralarımızı açmadılar. Biz şüphelendik odayı kontrol etmek istediğimizde bütün eşyalarını boşalttıklarını ve anahtarı üzerinde bıraktıklarını tespit ettik. Biz karakola giderek şikayetçi olduk."

Kadın Kasaplar Erkeklere Taş Çıkarttı Kadın Kasaplar Erkeklere Taş Çıkarttı

"Verdikleri Adrese Gittiğimizde Küfürlere Maruz Kaldık"

"Buraya geldiklerinde bize bildirdikleri ev adresi üzerinden yakınlarına ulaştık ve ödeme yapmalarını istedik. Gittğimiz adreste kendisi yoktu. Annesi telefonla arayarak ulaştı ve bizim geldiğimizi söyledi.  Telefonda bize küfür ve hakaretler etti.  Bir gelişme olmadı henüz. Kimliklerini ve pasaportlarını karakola teslim ettim biz aynı zamanda icra davası da açtık. Bizim mağdur olma sebebimiz tamamen güven odaklı olmasından dolayı biz normalde ödemelerimizi peşin alıyoruz. Biz gerekli şikayetlerimizi yaptık ama ödemeyeceğini söyledi ve bir daha iletişimimiz olmadı. Toplamda 44 bin 500 TL borçları vardı, bize ödeme yapmadıkları miktar şu anda 22 bin TL"

Kaynak: İHA