Hayatımızda neredeyse her şeyde olduğu gibi, saatlerinde birtakım anlamlar ifade ettiği düşünülüyor.  Her gün sıklıkla baktığımız saatlerin anlamı nedir?  Saat 20:00 ne anlama geliyor haberimizin detayında sizlerle.. 
Gün içerisinde bazı anlarımızda denk geldiğimiz çift saatlerden biri olan 20:20 ne anlama geliyor? İnsanlar tarafından çift saatler genelde aşk, mutluluk, bir şeylerin iyi gideceği ve aşk gibi yorumlanıyor. 


Peki 20:00  saat dilimi ne anlama geliyor? 
Hafta içerisinde ya da gün içerisinde denk geldiğimiz 20.20 saat dilimini sürekli olarak gördüğümüzde bunun ne demek olduğunu hep merak etmişizdir. 20.20 saat anlamı diğer saat dilimleri gibi çok iyi yorumlanmıyor. 20:00 saat dilimi hem aşk yönünden hem de günlük yaşantımızda hüzün ve kalp kırıcı olarak yorumlanıyor. Ayrıca 20:00 saat dilimi kişinin beklentilerine de odaklandığı söylentiler arasında yer alıyor. Örneğin bolluk bereket bekliyorsanız kendinizin bunu emeklerinizin karşılığı olarak geri döneceği söyleniyor.  Eğer bir ilişki içerisindeyseniz ise karşı partnere bel bağlamamanız ve beklentiye girmemeniz öneriliyor. 


2000 Saat Dilimi Ne Anlama Geliyor1

Motokuryeden Tepki: “Neye göre, kime göre yazdıkları belli değil” Motokuryeden Tepki: “Neye göre, kime göre yazdıkları belli değil”

20.20 Ne Anlama Gelir?
20:20 saat diliminde odaklanmamız gereken noktalardan bir diğeri ise sayılar oluyor. 2 ve 0 rakamı ne anla geliyor aslında işin aslına bu yönden de bakmak gerekiyor. 2 rakamının anlamı nedir ve 0 rakamının anlamı nedir? sorularını sormamız gerekiyor. 


2 rakamının anlamı nedir? 
2 rakamı hem zarafeti hem de gücü temsil ettiği biliniyor.


0 rakamının anlamı nedir?
0 rakamı ise bir niteliğin yokluğunu temsil ediyor.
20.00 saat dilimi ise; tamamlayıcı anlamlar taşıyor.


 

Kaynak: R. Rüzgar Yel