İHALE İLANI
Ayrancı Belediye Başkanlığından;
1- Mülkiyeti Belediyemize ait Tapusunda Karaman İli Ayrancı İlçesi Ayrancı/Merkez Mahalle 367 ada 2 parsel nolu taşınmaz üzerindeki Ulusal Adres Siteminde Dede Mahalle Türbe Sokak No: 1C adresinde kayıtlı bulunan Ötüken Konutları A Blok 31 Nolu Dükkânın Belediye Encümeninin 12.03.2024 tarih ve 16 sayılı kararı gereğince 5 (Beş) yıllığına kiraya verilecektir.
2- Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’nden 200,00 TL şartname bedeli ödeme karşılığında temin edilebilinir. Bu işin tahmini bedeli 2024 yılı birim fiyatları ile 5 yıllık 54.000,00 TL, Geçici teminat miktarı 1.620,00 TL dır.
3- İhale 26.03.2024 Salı günü saat 14.00 te Dede Mahalle Osmaniye Sokak No:11 Ayrancı/Karaman adresindeki Ayrancı Belediyesi Toplantı Salonunda Belediye Encümenince 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile sırasıyla yapılacaktır.
4- İsteklilerden aranılan belgeler;
a) İstekli tarafından imzalanmış şartnamenin bir örneği
b) İhale dokümanı satın alındığına dair makbuz
c) Başvuru dilekçesi
ç) Geçici Teminat Makbuzu veya Teminat Mektubu (süresi en az 60 gün olacak)
d) İhalelere katılımdan yasaklı olmadığına dair taahhütname
e) Şartnamenin kabulü ve tebligat adresi taahhütnamesi
f) Nüfus cüzdanı fotokopisi
g) Yerleşim yeri ve diğer adres belgesi (Nüfus Müdürlüğü’nden veya e-devlet sisteminden barkodlu)
ğ) Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü’nden veya e-devlet sisteminden barkodlu)
h) Temsil veya vekâleten katılma durumunda istekli adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekâletname ve imza sirküleri
ı) Tüzel kişi olması halinde yukarıdaki maddelere ek olarak, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri ve İhaleye girileceğine dair yönetim kurulu kararı
i) İsteklinin Dernek, Oda, Federasyon, Kooperatif, Konfederasyon veya Vakıf olması halinde tüzel kişiliklerden istenilen belgelerle birlikte resmi makamlardan alınmış halen faaliyette olduklarını gösterir belge, genel kurulundan alınmış yetki kararı
5-İhaleye katılacak isteklilerin 4. Maddenin ilgili kısımlarında istenen belgeleri bir dosya halinde 26.03.2024 Salı günü saat 12.00 ye kadar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmek zorundadır.
6- Belgelerin yerine fotokopi yahut suretlerinin verilmesi halinde, bunların noterden onaylı veya Aslı İdarece Görülmüştür onaylı olması gerekmektedir.
7- 2886 Devlet İhale Kanunu ile diğer Kanunlardaki geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklı olmayanlar ve yukarıdaki şartları yerine getiren herkes ihaleye katılabilir.
8- Postadaki gecikmeler ve telgrafla müracaatlar kabul edilmez.
9- İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, İhale Şartnamesi hükümleri uygulanacaktır. İlan olunur.
#ilangovtr Basın No ILN02001854