Valilik Yunus Emre Toplantı Salonu'nda gerçekleşen buluşmada vatandaşlar ile tek tek görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinleyen ve notlar alan Vali Tuncay Akkoyun, iletilen ihtiyaç ve taleplerin çözümü doğrultusunda ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

“Bizler, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, sorunlarını çözmek için buradayız.”

Halk Günü Buluşması’nda, kamu kurum ve kuruşlarının her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu vurgulayan Vali Tuncay Akkoyun, “Kamu kurum ve kuruşlarımız, her zaman tüm imkânlarıyla vatandaşlarımızın yanındadır. Bizler, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, sorunlarını çözmek için buradayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını seri bir şekilde çözmek, taleplerini hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlandırabilmek için titizlikle çalışmayı sürdüreceğiz. Devlet olarak her zaman milletimizin yanındayız.” dedi.

Vatandaşlarımızdan gelen her talebin takipçisi olduklarını belirten Vali Tuncay Akkoyun, Halk Günü Buluşması’na katılmak isteyen vatandaşlarımızın görüşme taleplerini, Valilik binasındaki Açık Kapı Şube Müdürlüğü aracılığıyla, Alo 179 hattını arayarak veya Valilik web sitemizde yer alan Açık Kapı modülünden (https://www.acikkapi.gov.tr/) mobil olarak iletebileceklerini ifade etti.