Piri Reis Kültür Merkezinde yapılan muhtarlar toplantısı ve encümen seçimi öncesinde il genel meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya gelerek veda konuşması yapan Vali Işık konuşmasında, “Çok değerli il genel meclisi üyelerimiz, muhtarlar derneği başkanımız ve kıymetli muhtarlarımız konuşmama başlarken hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yaklaşık iki senelik bir birlikteliğimiz oldu. Pandemi sürecinde buraya geldim. Sizlerin büyük katkılarıyla, büyük desteğiyle ve Allah’ın izniyle pandemiyi daha fazla yayılmadan atlatmayı başardık. Yapmış olduğunuz her türlü çalışmalardan ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Işık, konuşmasının devamında; “Bu bir görev değişikliği. Bugün ben varım, yarın başka bir arkadaşım gelir. Herkes Karamanımıza ve sizlere hizmet etmek için geliyor. Onun için sizlerden ayrılmak elbette bizi üzüyor. Sizler yine benim gönlümde olacaksınız. Hepinize saygılar sunuyorum” Bu toplantı sizlerle vedalaşmam için bir vesile oldu diyen ve konuşmasının sonunda hakkınızı helal etmenizi istiyorum diyerek salonda bulunanlardan helallik alan Vali Işık, “Benden yana da helal olsun hepinize veda ediyorum” diyerek salondan ayrıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı veda konuşmasında helallik isteyen Vali Işık’a salonda bulunanların hepsi birden helal olsun diyerek ayağa kalkıp uzun bir süre alkışlayarak Vali Işık’ı uğurladılar.