Karaman’da görev yaptığı süre zarfında bütünleştirici yapısıyla insanların gönlünde taht kuran Karaman Valisi Tuncay Akkoyun Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı ziyaret etti. Karaman Belediyesi makam odasında gerçekleştiren ziyarette konuşan Başkan Kalaycı Karaman Valisi Tuncay Akkoyun ile çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Vali Akkoyun ise Karaman’ın kendisi ve ailesi için son derece unutulmaz güzel anılarla dolu bir şehir olarak kalacağını söyledi.

Bir 4 kişi, Oval Ofis ve haber odası görseli olabilir

Vali Akkoyun İl Emniyet müdürlüğü ziyaretinde, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için fedakârca görev yapan İl Jandarma Komutanlığımızın ve İl Emniyet Müdürlüğümüzün personeline teşekkür ediyorum.Görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi. Vali Tuncay Akkoyun, veda ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek şeref defterini imzaladı.

Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir

“Şehitlerimizin aziz ruhları şâd, makamları âlî, mekânları cennet olsun.”

Karaman Garnizon ve Polis Şehitliği’ni ziyaret eden Karaman Valisi Tuncay Akkoyun ziyarette aziz şehitlerimiz için dua edip ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek gazilerimiz ve şehit ailelerimiz ile bir süre sohbet etti. Burada konuşan Vali Akkoyun "Şehit ailelerimiz, gazilerimiz bizlere emanettir. Devletimize emanettir. Şehit ailelerimiz bizleri bir evladı olarak kabul etsinler. Bizler aziz vatan toprağında en önemli, en şerefli görevin şehit ailelerimize ve gazilerimize hizmet etmek olduğunu düşünüyoruz. İnşallah layıkıyla hizmet etmek, şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve gazi ailelerimizin dualarını almak hepimize nasip olur" dedi. 

Bir 1 kişi görseli olabilir

Akkoyun, “Kamu yatırımlarının hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaştırılmasında fedakârca çalışan İl Özel İdaremizin personeline teşekkür ediyorum.Görevlerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Valimiz Sn. Tuncay Akkoyun, veda ziyaretleri kapsamında Karaman İl Özel İdaresini ziyaret etti.

Bir 3 kişi görseli olabilir

Editör: Haber Merkezi