Maç, Karaman'ın ev sahipliğinde Kemal Kaynaş Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Karşılaşmanın hakemleri ise Burak Taşkınsoy, Sinan Bilen ve Çağrı Yıldırım'dan oluştu.
Maça hızlı bir başlangıç yapan Karaman FK, 32. dakikada Burak'ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Karaman'ın etkili oyunu devam etti ve 38. dakikada İdris'in golüyle farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Orduspor, 49. dakikada Uğur'un penaltıdan attığı golle farkı bire indirdi. Ardından, 63. dakikada Abdülkadir'in golüyle skoru eşitledi. İki takımın da gol arayışlarına rağmen başka gol olmadı ve mücadele 2-2 berabere sona erdi.
Maçta sarı kartlar da çıktı. Karaman FK'dan Akın, Selim, Burak, Selçuk ve Ali Kemal sarı kart gören isimler oldu. Orduspor'dan ise Uğur sarı kartla cezalandırıldı.

Karaman FK'da Ahmet Karademir 69. dakikada oyundan çıkarken, Kadir 85. dakikada yerine dahil oldu. İdris ise 60. dakikada Umut'un oyuna girmesiyle yerini ona bıraktı. Selim'in yerine Ensar 69. dakikada oyuna dahil oldu. Selçuk ise 85. dakikada Abdulsamet ile yer değiştirdi.
Orduspor cephesinde ise Serhat 82. dakikada oyundan çıkarken, Güney sahaya dahil oldu. Metin 90. dakikada Gökay'ın yerine oyundan çıktı. Abdülkadir'in yerine Cevatcan 82. dakikada oyuna dahil oldu.

Bu sonuçla beraberlikle ayrılan takımlar, puan cetvelinde yerlerini korudu. Karaman FK 46 puanla 4. sırada yer alırken, Orduspor ise 66 puanla 3. sırada bulunuyor.