Galiba Onur Gökçek Stand-up Gösterisi (2024) başlığı ile sosyal medya hesapları üzerinde yayınlanan videoda Karaman’ı yerden yere vuran Gökçek'in gösteri sonrası yaşadıklarını Madımak olayları ile bağdaştırması da videoyu izleyenlere tabiri caizse “Bu kadar da olmaz?” dedirtmişti.

Sence Karaman Bir Daha Seni Cagirir Mi3

Gökçek, yayınladığı videodaki söylemlerinden dolayı birçok kişiden tepki görmesi sonrasında videoda söylediklerinin kurgudan ibaret olduğunu açıkladı.

Onur Gökçek açıklamalarında: "Bir stand-upçı bazı şeyleri yaşadığı gibi, bazı şeyleri uydurarak, bazı şeyleri de biraz yaşayarak ve biraz da üzerine ekleyerek anlatır. Uzun gösterimiz izlerseniz bir sürü şehirden bahsettim. Kendi ailemden, amcamdan, ve dedemden de bahsettim. Hem de çok daha sertti. Tabi ki onlarda güldürmek içindi. Bu hikayede de kurgular var tabiki. Bu bir sahne şovu, gerçekten böyle şeyler tabi ki olmadı. 

Anlatılanların amacı sadece komik olması. Ne anlatılan olaylar, ne de kişiler gerçek. Ben oraya geldiğimde dediğim gibi 'Kimse stand-up yapmadı burada' demelerine rağmen geldim. Hem de seve seve geldim. Beni ağırlayanlarla da hoş vakit geçirdim. Ve dediğim gibi bu hikayeyi anlatırken de amacım güldürmekti her zaman ki gibi.  Sizi kırdıysam, üzdüysem inanın en az sizin kadar ben de üzüldüm. Yine çağırın yine gelirim" ifadelerine yer verdi.

Sence Karaman Bir Daha Seni Cagirir Mi1

Sayfasının yoğun spam aldığını belirten BKM sanatçısı Onur Gokcek takipçilerinden gönderisinin altına yorum yapmasını isterken geçtiğimiz yıllarda Karaman’da bir otel açılışına gelen Demet Akalın “Çok komikmiş oğlum len gidek ya” diyerek Karaman’a hiç gelmemiş gibi tavır sergiledi.

Sence Karaman Bir Daha Seni Cagirir Mi4

Geçtiğimiz yıllarda Karaman’da bulunan bir otel açılışında sahne alan Demet Akalın otelin işletmecilerinden Karaman’a halk konseri vermek adına gelmek için bir söz istemiş ve en yakın zamanda görüşmek üzere diye sahnesine son vermişti.

BKM sanatçısı Gökçek’e Madımak gibi olayı stand-up malzemesi yapamayacağını hatırlatır hem Karaman hem de bu acılar üzerine espri yaptığı aydınların ailelerinden özür dilemesinin büyük bir erdem olduğunun altını çizeriz.

Kaynak: Eda Şahintürk