Karaman Belediyespor, 6 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Nevşehir Gazi Stadyumunda Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Oynanan karşılaşmayı Tolga Sancak, Mustafa Güçer, Mürvet Yavuztürk ve Doğukan Yıldırım dörtlüsü yönetti.

Ekibimiz Karaman Belediyespor, ilk 45 dakika rakip kalede baskısını arttırarak gol arayışları sonucunda aradığı golü bulamadı. İlk 45 dakika Nevşehir Belediyespor 0-0 Karaman Belediyespor şeklinde tamamlandı. 2. 45 dakikalık sürenin başlaması ile rakip kalede penaltı kazanan kırmızı beyazlı ekibimiz dakika 52’de Hami Baytar ile skoru Nevşehir Belediyespor karşısında öne geçirdi. Karaman Belediyespor ilk gol sonrası oyundan koparak Nevşehir Belediyespor’un dakika 60’da Yıldıray Koçak, Uğur Uğur dakika 90 ve 90+5’de Yıldıray Koçal’ın filelerimize attığı maçın skorunu da belirleyen goller ile karşılaşmanın sonucu Nevşehir Belediyespor 3-1 Karaman Belediyespor şeklinde tamamlandı.

Lider Batman Petrol Spor

21. Hafta karşılaşmaları sonucunda Batman Petrol Spor A.Ş, Batman Yeni Şehir Stadında Başkent Gözgözler Akademi FK ile karşılaştı. Kendi evinde, Başkent Gözgözler Akademi FK ile karşılaşan Batman Petrol 5-2 lik maç sonucu sonrası 47 puan ile liderlik koltuğunu korudu.

Karaman Belediyespor ise Nevşehir Belediyespor deplasman maçından 1 puan alarak 22 puanla 13. sırada yer aldı.

3. Lig 1. Grupta oynanan diğer karşılaşmalar ise şu şekilde;

KAHTA 02 SPOR 1-1 1954 KELKİT BELEDİYESPOR

ELAZIĞSPOR 0-0 OSMANİYESPOR FUTBOL KULÜBÜ

HENDEK SPOR 1-1 ARTVİN HOPASPOR

SANCAKTEPE FUTBOL KULÜBÜ 0-3 CRIPTOSWAPS ÇATALCASPOR

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR 3-0 FATSA BELEDİYESPOR

FORMÜL ERBAASPOR 4-1 BURSA YILDIRIM SPOR

BELEDİYE KÜTAHYASPOR 2-1 BERGAMA BELEDİYESPOR

BATMAN PETROL SPOR A.Ş. 5-2 BAŞKENT GÖZGÖZLER AKADEMİ FK