18-40 yaş grubundaki adaylar başvurularını Sağlık Bakanlığı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına alınacak işçi ilanına İŞKUR üzerinden (e-devlet, Alo 170 ve İŞKUR e-şube veya şahsen) yapabilecek. Karaman için ayrılan 63 kişilik kontenjana başvuru şartları şu şekilde;

BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM BAKIM ONARIM ARIZA GİDERME ELEMANI: 2

Kura Çekilişi: Noter Huzurunda

Aranan Şartlar: Ortaöğretim (Lise) kurumlarının Bilişim Teknolojileri Alanı ve Dallarının birinden veya dengi alan/dalının birinin mezun olmak veya Önlisans eğitim kurumlarının bilgisayar ve enfarmasyon sistemleri, bilişim sistemleri ve teknolojileri, bilgisayara teknolojileri ve yönetimi, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar donanımı, bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri, muhabere ve elektronik bilgi sistemleri önlisans programlarının birinden mezun olmak veya dengi programlardan mezun olmak.

BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİLERİ SERVİS DESTEK ELAMANI: 1

Kura Çekilişi: Noter Huzurunda

Aranan Şartlar: Ortaöğretim kurumlarının biyomedikal cihaz teknolojileri alanı ve dallarından veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans eğitim kurumlarının biyomedikal cihaz teknolojisi önlisans programından veya dengi programdan mezun olmak

ELEKTRİKÇİ (GENEL): 2

Kura Çekilişi: Noter Huzurunda

Aranan Şartlar: Ortaöğretim kurumlarının elektrik-elektronik teknolojisi alanı ve dallarının birinden veya ensdüstriyel otomasyon teknolojileri alanının endüstriyel elektronik dalından veya endüstriyel otomasyon teknolojileri alanının ensdüstriyel kontrol dalından veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans eğitim kurumlarının elektrik teknolojisi, elektrik, elektronik, elektrik elektronik, endüstriyel elektronik, elektronik teknolojisi, elektrik ve elektronik teknolojisi, elektrik elektronik teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak veya dengi programlardan mezun olmak.

KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ ( GÜVENLİK GÖREVLİSİ): 10

Kura Çekilişi: Noter Huzurunda

Aranan Şartlar: Lise, önlisans ve lisans mezunu olan herkes başvurabilir. Silahlı veya silahsız güvenlik görevlisi kimlik kartı şartı aranmakla birlikte, engelli ve eski hükümlülerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

HASTA KARŞILAMA ve YÖNLENDİRME GÖREVLİSİ: 1

Kura Çekilişi : Noter Huzurunda

Aranan Şartlar: Ortaöğretim kurumlarının halkla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri alanı ve dallarının birinden mezun olmak veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya halkla ilişkiler, halkla ilişkiler ve reklamcılık, halkla ilişkiler ve tanıtım, iletişim ve halkla ilişkiler önlisans programlarının birinden mezun olmak veya halkla ilişkiler, halkla ilişkiler ve reklamcılık, reklamcılık ve halkla ilişkiler ve tanıtım lisans programlarının birinden mezun olmak.

ISITMA ve SIHHİ TESİSATÇI: 3

Kura Çekilişi: Noter Huzurunda

Aranan Şartlar: Ortaöğretim kurumlarının, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanı ve dallarının birinden veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans eğitim kurumlarının yapı donatım teknolojisi, sıhhi tesisat, tesisat teknolojisi, yapı tesisat teknolojisi, yapı inşaat, doğalgaz ısıtma ve sıhhi tesisat teknolojisi, sıhhi tesisat ve doğalgaz ve boru hatları teknolojisi gaz ve tesisat teknolojisi, doğalgaz ve tesisatı teknolojisi önlisans programlarının birinden veya dengi programlardan mezun olmak.

İNŞAAT BOYACISI/ BOYACI: 2

Kura Çekilişi: Noter Huzurunda

Aranan Şartlar: Ortaöğretim kurumlarının inşaat teknolojisi alanı ve dalları veya ahşap teknolojisi alanı, ahşap yapı (doğramacılık) dalından veya dengi alan/dalının birinden mezun olmak veya önlisans eğitim kurumlarının boya teknolojisi, inşaat ve sanayi boya uygulama teknolojisi, boya ve izolasyon uygulama teknikleri, yalıtım teknolojisi, yapı yalıtım teknolojisi önlisans programından veya dengi programından mezun olmak.

KLİNİK DESTEK ELEMANI: 12

Kura Çekilişi: Noter Huzurunda

Aranan Şartlar: Ortaöğretim kurumlarının sağlık hizmetleri alanı, hemşire yardımcılığı, ebe yardımcılığı, sağlık bakım teknisyenliği dalının birinden mezun olmak.

MARANGOZ: 2

Kura Çekilişi: Noter Huzurunda

Aranan Şartlar: Ortaöğretim kurumlarının ahşap teknolojisi alanı ve dalları veya mobilya ve iç mekan tasarımı alanı ve dallarının birinden veya dengi alan/dalıının birinden mezun olmak veya önlisans eğitim kurumlarının ağaç işleri veya mobilya ve dekorasyon önlisans programlarının birinden veya dengi programlardan mezun olmak.

TEMİZLİK HİZMETLERİ ( TEMİZLİK GÖREVLİSİ) : 28

Kura Çekilişi: Noter Huzurunda

Aranan Şartlar: En az beş yıllık ilkokul (Yetişkinler II. Kademe eğitimi başarı belgesine sahip olanlar dahil) mezun olmak. Haber: Senem Yavuzaslan