Karaman FK, Zafer Hızarcı ile yolların ayrılmasından sonra geçtiğimiz günlerde imza attığı yeni teknik adam Şaban Yıldırım’la Kahramanmaraşspor maçından 3 puan alarak sahadan ayrıldı.

TFF 3. Lig 2’inci Grupta ilimizi temsil eden Karaman FK, 21. hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor ile Kemal Kaynaş Stad’ında karşılaştı. Karlı ve soğuk havanın etkili olduğu mücadele saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Karaman FK, Kahramanmaraşspor karşılaşmasını Murat Ercan, İsmail Semih İleri ve Feyzullah Çimen yönetti. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz ligde iki haftadır yaşadığı puan kayıplarını kapatabilmek için çıktığı ilk 45 dakikalık karşılaşmada aradığı golü bulamadı. Eşitlikle tamamlanan ilk yarı sonrası rakip Kahramanmaraş kalesinde baskısını arttıran Karaman FK, dakika 90’da Akın Akman’ın attığı gol ile maçın da skorunu belirledi. Zafer Hızarcı ile yollarını Elazığ FK yenilgisi sonrası ayıran ve Şaban Yıldırım ile anlaşmaya varan Karaman FK, yeni teknik adam ile 3 puanın sahibi oldu. Yeni teknik adam Şaban Yıldırım, maçın 2. 45 dakikalık diliminde yaptığı oyuncu değişiklikleri ile alınan galibiyet sonrası futbolseverler tarafından takdir ile karşılandı.

Karaman FK, Kahramanmaraşspor’u 1-0 yendiği haftada puan durumunu 42’ye çıkartarak puan cetvelinde 2. sırada Alanya Kestelspor’u takip etti.