Başkan Han yapmış olduğu kamuoyu duyurusunda,"2022-2023 sezonunda Karaman Futbol Kulübü’müzde profesyonel futbolcu sözleşmesi ile kadromuzda yer alan oyuncu grubundan bazı isimlerin sosyal medya hesaplarından Kulübümüzü hedef alan gerçeğe aykırı ve asılsız iddialarına ilişkin kamuoyunu bütün şeffaflığı ve doğru içerik ile bilgilendirme gerekliliği hasıl olmuştur.

Karaman Futbol Kulübü olarak, 2022-2023 sezonunda kadromuzda yer almış Selçuk Hakalmaz, Selim Dilli ve Emir Özsoy dışında hiçbir futbolcumuza ödenmemiş borcumuz veya yasal yükümlülüğümümüz bulunmamaktadır. Bunlara ek olarak Kulübümüzün TFF, Vergi Dairesi, SGK başta olmak üzere hiçbir kamu kurum ve kuruluşu ile gerçek ve tüzel kişilere borcu bulunmamaktadır.

Yukarıdaki açıklamalara ek olarak, Kulübümüzü hedef alan oyuncu grubunun sözleşmelerinde yer alan Kulübümüz tarafından yerine getirilmesi taahhüt edilen peşinat, maç başı ödemeleri ve futbolcular ile birlikte belirlenmiş primler taahhüt edilen şekilde zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirilmiş ve bunlara ilişkin belge ve dokümanlar Kulübümüz uhdesinde bulunmaktadır.

Asılsız açıklama ve ithamlarda bulunan tüm futbolcuların ve bu iddialara yer veren tüm basılı, dijital ve görsel iletişim mecraları hakkında her türlü hukuki işlem başlatma hakkımızı saklı tuttuğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz." dedi.

Bir yazı görseli olabilir

Editör: Haber Merkezi