Hasan Can Kaya Kimdir? Hasan Can Kaya Ve Cem Yılmaz Arasında Ne Yaşandı? sorularının cevabı internet üzerinde araştırılıyor.

Dilan Polat'ın Ciddi Hastalığı Ne? Dilan Polat'ın Ciddi Hastalığı Ne?

Hasan Can Kaya Ve Cem Yılmaz Arasında Ne Yaşandı?
Cem Yılmaz, bir gösterisinde Gebze'den gelen seyircilere hitap ederken, "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi" şeklinde espri yapmış ve ardından Hasan Can Kaya'nın konuşma tarzını tiye almıştı.

Cem Yılmaz'ın bu sözlerine cevap veren komedyen Hasan Can Kaya ise, "Küçük bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış" şeklinde yanıt verdi.

 Hasan Can Kaya Kimdir Hasan Can Kaya Ve Cem Yilmaz Arasinda Ne Yasandi1

Hasan Can Kaya Kimdir?

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989'da İstanbul'da doğdu. Stand-up komedyeni olarak tanınır. 1 Erkek 1 Kadın dizisinde senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının teşvikiyle stand-up yapmaya başladı. Leman Kültür Beşiktaş'ta düzenli olarak stand-up performansları sergilemeye başladı. Ocak 2020'de ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show'un çekimlerine başladı. Aralık 2020'de Konuşanlar adlı programı Exxen platformuna taşındı ve YouTube'daki bölümler yayından kaldırıldı. YouTube'daki bölümlerin kaldırılmasının ardından programın takipçi sayısında düşüş yaşandı. En İyi Dijital İçerik ödülüne layık görülen Hasan Can Kaya, ayrıca Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Çok Aşk sinema filmlerinde de rol aldı. Dijital platformlardaki çalışmalarının yanı sıra magazinsel konularla da ilgi çekmeye devam etmektedir.
 

Kaynak: R. Rüzgar Yel