16.000 m2 salonda, Gayrimenkul, Sağlık Turizm, Alışveriş, Bazaar ve Horeca alanlarının olduğu Avrupa'dan ve Karaman başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından fuara gelip katılan 100'ü aşkın standda çoğunluğunu gurbetçlerin oluşturduğu 40.000 civarında ziyaretçiyi ağırlayan fuar organzasyonuyla büyük başarı sağladı. Hollanda Utrecht'te oluşan araç ve insan trafikleri bununda bir göstergesiydi.

Biletlerin günler öncesinden bittği fuarda; Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Yusuf Güney, Bilal Hancı, Volkan Arslan,Gerçek Yalgın, Bosnalı Sanatçı Aldno, Emre Arel ve Orkestrası, Grup Misal, İbrahim Yıldız ve Akif Andal sahne aldı. (Hayalhanem) Mehmet Yıldız, Alişan Kapaklıkaya, Saliha Erdim, Bülent Gardyanoğlu, Esra Ezmeci, Dilek Cesur, Hikmet Anıl Öztekin, Serhat Yabancı, Gülşah Lange (ATV Avrupa), Yaşar Alptekin sahne programları,söyleşiler ve imza günleri ile gönülleri fethetti.

"SEN DE GEL" parolasıyla yola çıkan; adını fuar organzasyonlarında başarılı br şekilde duyuran FUARIM organzasyonu Yönetm Kurulu Başkanı Karamanlı Gurbetçimiz Zekeriya Arslan açıklamasında, "Avrupa'nın çeştli ülkelerinde gurbette yaşayan hemşehrilerimize, kardeşlerimize 4 gün boyunca dörtdörtlük bir fuar yaşatmak için büyük çaba sarfettik, Elhamdülllah başarılı olduk. Fuar öncesi, fuarda ve fuar sonrası çalışmalarımızla fuara katılan herkesten teşekkür mesajları aldık. Bundan sonraki organzasyonlarımıza da aynı şekilde "hep daha ileri" prensibimizden vazgeçmeden,tüm enerjimizle çalışarak hazırlanacağız. Organzasyonda; emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyoruz. 27-28-29 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenecek olan FUARIM 2023 Yaz Festvaline Karaman'da bulunan tüm firmalarımızı ve halkımızı bekliyoruz." dedi.