Kablo Hırsızları Çiftçiyi İsyan Ettirdi Kablo Hırsızları Çiftçiyi İsyan Ettirdi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEM) tarafından başlatılan 60+ Yaşam Boyu Öğrenme Akademisi, son derece anlamlı bir törenle ilk mezunlarını verdi. "Öğrenmenin yaşı yoktur" mottosuyla yola çıkan akademi, 60 yaş üstü bireylerin eğitimine destek olmayı ve onlara yeni deneyimler kazandırmayı hedefliyor.

Mezuniyet töreni, katılımcıların heyecan ve coşkusunu yansıtan unutulmaz anlara sahne oldu. Kepler havaya atılarak yaşanan bu coşku, öğrenmenin ve başarının her yaşta mümkün olduğunu bir kez daha kanıtladı.

60 Yas Ustu Ogrenciler Mezuniyet Heyecani Yasadi1

Programa katılan Kemal Arabacı internet gazetemize yaptığı açıklamalarda, 8 hafta süren programa büyük bir ilgiyle katıldığını belirtti. Aldığı derslerden hem bilgi birikimi sağladığını hem de değerli deneyimler elde ettiğini dile getirdi. Arabacı, gelecek dönemler için önerilerde bulunarak, Karaman'ın tanıtımı için derslerin düzenlenmesi, ders içeriklerinin uygulamaya dönüştürülmesi ve üniversite kütüphanesinin daha kolay erişilebilir hale getirilmesi gerektiğini vurguladı. Arabacı, programa katkı sağlayan hocalarına, yöneticilere ve sınıf arkadaşlarına teşekkür etti ve yeni dönemde tekrar bir araya gelmeyi umut ettiğini belirtti.

60 Yas Ustu Ogrenciler Mezuniyet Heyecani Yasadi2

Kemal Arabacı'nın açıklamalarında: "Altmış yaş üstü yaşam boyu öğrenme akademisi ilk mezunlarını verdi. Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde ilk defa verilen bu eğitime katılmaktan çok mutlu oldum. 8 hafta boyunca,büyük bir istekle hemen hemen bütün derslere katıldım. Bildiğim ve bilmediğim konuları değerli hocalarımızdan duymak değişik bir duyguydu.  Bu eğitime önümüzdeki dönemde de devam edilecekse eğer bir kaç önerim olacak. Karaman’ımızın tanıtımı için de ders verilmesini gerekli buluyorum. Aldığımız dersleri uygulamaya çevirmeliyiz. Kentimizi tanımak ve tanıtmak için rehberlik yapabileceğimizi ümit ediyorum. Diğer bir önerim ise üniversite kütüphanesinden kolayca yararlanmamız sağlanmalıdır.(Öğrenci Kimliği?) Hocalarımıza,yöneticilerimize ve sınıf arkadaşlarıma teşekkür eder,sağlıklı günler dilerim. Yeni dönemde tekrar görüşmek ümidiyle.." ifadeleri yer aldı
 

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL