Heyecanlı, mutlu ve gururlu olduğunu belirten Uyanış Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Küçükcicibıyı selamlama konuşmasında “Ata dostlarımız, kıymetli büyüklerimiz. Babam Ahmet Küçükcicibıyık'tan devraldığımız görev ve sorumluluğumuzun hep farkındayız; Bundan sonra da farkında kalmaya ve bu farkındalık çıtasını en zirveye taşımaya var gücümüzle devam edeceğiz. Bugün bu kürsünün asıl sahipleri karşımda duran kıymetli büyüklerimdir. Uzun uzun konuşmam sanırım çok doğru olmayacak.” diyerek sözlerine son verirken konuşma yapmak üzere sahneye Karaman’da Uyanış Gazetesi Onursal Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık geldi.


“55 yıldır Karaman’ı yazdık yazıyoruz diyerek konuşmasına başlayan Ahmet Küçükcicibıyık ise konuşmasında “55 yıldır halkımızın haber alma hürriyetini milletimize en büyük sorumluluk kabul ederek yazdık yazıyoruz ve yazmaya devam edeceğiz.” Vurgusu yaptı. 
Program Uyanış’ın 55 yıllık yolculuğunda emeği olan kişilere plaket takdim edilmesi, 56. yıl pasta kesimi ve yazar Osman Nuri Koçak’ın yazdığı “Karaman’da Uyanış’ın Yolculuğu” kitabının imza töreniyle sona erdi.

Editör: Mehmet Akif Orhan