Ebru Şancı Öztürk’ün dişlerine ameliyat yaptırmasının ardından sosyal medyada gündeme düştü. Ebru Şancı Öztürk hayatı merak ediliyor. Peki Ebru Şancı Öztürk Kimdir Ve Kaç Yaşında? İşte detaylar…


Ebru Şancı Öztürk, 31 Ağustos 1983'te İstanbul'da doğdu. 16 yaşında modellik kariyerine adım attı ve kısa sürede başarı elde etti. 18 yaşında Brezilya'da düzenlenen 2001 Miss Globe güzellik yarışmasını kazanarak profesyonel kariyerine güç kattı.

Uzun yıllar New York'ta modellik yapmasının ardından Türkiye'ye kesin dönüş yaptı ve İstanbul'da bir şirket kurarak concierge hizmetleri vermeye başladı. Halen şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

Survivor Damla Can Ne İş Yapıyor? Survivor Damla Can Ne İş Yapıyor?

2015 yılında futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen Ebru Şancı, düğün törenini Belçika'da gerçekleştirdi. Bahçelievler Anadolu Lisesi, Londra Regent's College ve New York Üniversitesi'nde eğitim aldı. Kariyeri boyunca birçok ünlü modacının defilelerinde ve marka yüzü olarak yer aldı. FHM Türkiye dergisinde '100 Sexiest Women In The World' listesine girmiştir.

Son olarak, Hollywood yıldızlarının da eğitim aldığı London Academy of Music and Dramatic Art'ta oyunculuk eğitimi almaya başladı ve yeni projeleri için hazırlıklarını sürdürmektedir.