Sezen Aksu İlk Eşi Kim? Sezen Aksu İlk Eşi Kim?

Survivor’daki performansıyla dikkat çeken isimlerinden Damla Can sosyal medya kullanıcıları Survivor hayranlarının merak konusu oldu. Kullanıcılar arama motorlarında Damla Can hakkında araştırmalar yapıyor ve Survivor Damla Can Kimdir? Survivor Damla Can Ne İş Yapıyor? Sorusuna yanıt aramakta… Peki Survivor Damla Can Ne İş Yapıyor? Survivor Damla Can Kimdir? Sorularının detayları haberimizde…

Survivor Damla Can Ne Is Yapiyor1 (1)

Survivor Damla Can Kimdir?

Damla Can, 27 Şubat 1989'da İzmir'de dünyaya gelmiş bir sporcudur. 171 cm boyunda olan Can, jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla yakından ilgilenmektedir. 33 yaşındaki Damla, 56 kilo ağırlığındadır ve özel bir spor salonunda antrenörlük yapmaktadır.

Survivor Damla Can Ne Is Yapiyor1 (2)

Survivor serüvenine 7 Şubat 2016'da gönüllüler takımından katılan Damla Can, finale kadar yükselmiş olsa da birinci olamamıştı. Ancak bu durum onun motivasyonunu kırmadı; 2018'de All Star takımında yer alarak daha kararlı ve hırslı bir şekilde mücadele etti. Ne yazık ki, 2018'deki performansıyla da birincilik elde edemedi. Ancak yarışmadaki azmi ve dikkat çekici başarısı unutulmazdı.

Survivor Damla Can Ne Is Yapiyor1 (3)

Survivor Damla Survivoe Damla Can Ne İş Yapıyor?

Damla Can,jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla yakından ilgilenmektedir. 33 yaşındaki Damla, 56 kilo ağırlığındadır ve özel bir spor salonunda antrenörlük yapmaktadır.