11:05 Asayiş

Konya'nın Ereğli ilçesinde lastiği patlatan otomobilin takla atması sonucu 4 kişi yaralandı.

11:03 Magazin

Yıldız Tilbe Kızına Neden Sezen Adını Verdi? Yıldız Tilbe Kimdir? internette araştırılıyor.

11:00 Güncel

Çalışmak için bulundukları ilden başka illere giden mevsimlik tarım işçileri ve ailelerinin yaşadıkları sorunların giderilmesine yönelik yapılacak çalışmalar ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

10:55 Ekonomi

Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV'nin, yüzde 20'ye çıkarılmasına ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

10:51 Ekonomi

Bu yıl havaların erken ısınmasıyla birlikte düğün sezonunun da açılmaya başladığını söyleyen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Havaların erken ısınmasıyla birlikte fotoğrafçı, kuaför, berber, gelinlikçi, çiçekçi, pastacı, çeyizci gibi onlarca farklı sektörde esnafımız düğün sezonuna hazır. Bu yıl yapılacak düğünlerle birlikte evliliklerin 500 milyar TL’lik ekonomi oluşturması bekleniyor” dedi.

10:48 Magazin

Yıldız Tilbe Kim Keşfetti? Yıldız Tilbe Kimdir? internette araştırılıyor.

10:45 Asayiş

42 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-14' operasyonları sonucunda 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

10:19 Asayiş

Mersin'de Yıldız Dağı'na tırmanan ve iniş yolunda kaybolan 80 yaşındaki emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar'ın bulunması için başlatılan arama çalışmalarında 4'üncü güne girildi. Birçok ekibin arama çalışması sürerken, tecrübeli olan Taşpınar'ın daha önceki tırmanışlarına ait görüntüler de ortaya çıktı.

10:16 Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Anadolu Bölgesi'nde yer toz taşınımı bekleniyor.

10:12 Tarım

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Kuru şartlarda üretimi yapılan buğdayın ortalama maliyeti geçen yıla göre yüzde 62 oranında artarak kilogramı 10 lira 87 kuruş olarak tespit edildi” dedi.