Karaman’da saat 14.10 sıralarında Larende Mahallesi Ahmet Öktem Caddesinde meydana gelen kazada, edinilen bilgiye göre, 29 yaşındaki M.V.E. idaresindeki 70 ABN 129 plakalı motosiklet seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çıktı ve kaldırımdaki sandalyeye çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten savrulan sürücü başını ağaca çarptı ve yola savruldu. Çevredeki vatandaşlar yardıma koşarken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü çağrılan ambulansla kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Esnaftan zamanında müdahale

Bunalımdaki Kişi Otoparkta Yaşamına Son Verdi Bunalımdaki Kişi Otoparkta Yaşamına Son Verdi

Kaza esnasında dükkanında olup yaralının yardımına koşan esnaf Şükrü Kılıç: "Olay saniyelik oldu. Bir anda çat dedi ve dışarıya çıktım. Kaldırıma çıkan sürücü demirlere çarpıp yola ters olarak yattı. Aşırı derecede kan kaybediyordu. Elbiseyle hemen müdahale ettim ve 15 dakika tampon yaptım ondan sonra 112 ekipleri götürdüler." dedi.

Kaza sonrasında olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde inceleme yapması sonrasında motosiklet çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN