Saat 10’da başlayacak gösteriden saatler önce vatandaşların akın akın geldiği Kemal Kaynaş Stadyumundaki gösterilerde büyük bir bayram coşkusu hâkimdi. Karaman Valiliği, Karaman Belediye Başkanlığı, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, Karaman İl Jandarma Komutanlığı ve Karaman Milli Eğitim Müdürlüğünde 23 Nisan ile özdeşleşen miniklere makam devrinde çocuklarında istekleri en az kendileri kadar masum oldu.  
Makamlarda gerçekleşen programlar sonrası il protokolü kendilerini bekleyen Karaman halkının olduğu Kemal Kaynaş Stadyumuna geçerek buradaki programda öğrencilerin gösteri öncesi heyecanlarına ortak oldular. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

23 Nisan Kutlamaları FOTOGALERİ Foto Galeri: 23 Nisan Kutlamaları FOTOGALERİ


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gösterilerini yapmak üzere sahneye çıkan Cumhuriyet N.A. İlkokulu karma halk oyunları ekibi izleyenlerden tam not aldı. Karaman Gevher Hatun Anaokulu, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulu, Cumhuriyet N.A. İlkokulu, Yem Sanayi İlkokulu, Piri Reis İlkokulu ve İbrahimbey İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan gösteriler kavurucu güneşe rağmen çocukları yalnız bırakmayan ve eski bayram coşkusunu yaşamak isteyenlerin yoğun alkış ve ıslığı ile daha renklendi.

Karaman’da 'Orman Benim' Etkinliği Düzenlendi Karaman’da 'Orman Benim' Etkinliği Düzenlendi


Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın talimatlarıyla geçtiğimiz yıl uzun bir aradan sonra yeniden kurulan Karaman Belediyesi Bando takımı ise marşlar eşliğinde eğlencenin ve coşkunun daha da artmasını sağladı. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın programı izlemeye gelen ve gösteride görevli olan çocuklara sıcak hava nedeniyle soğuk su, kek, meyve oyuncak jesti ise minikleri ayrıca mutlu etti. 
Program 23 Nisan resim ve şiir dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.