​​​​​​​Maalesef durum tam böyle.

Binlerce yıl öncesinden bugünlere gelene kadar; HUN TÜRK HAKANLIĞI, SELÇUKLULAR, OSMANLI İMPARATORLUĞU ve en son olarak da büyük askeri lider, deha komutan ATATÜRK’ün Kuvayi Milliye orduları karşısında Çanakkale ve İzmir'de denize gömülerek, arkalarına bakmadan işgal ettikleri TÜRK topraklarından kaçan haçlı devletleri; maalesef bugün Amerika'nın liderliğinde bütün İslam ülkeleri nezdinde terör, katliam yaparak adeta soykırıma varan boyutlarda Pentagon, CIA ve Amerikan derin devletinin politikalarını uyguluyorlar.

Amerika'nın Ortadoğu'daki tetikçisi İsrail vasıtasıyla düşlerinde oluşturdukları güçsüz, irili ufaklı İSLAM? devletleri oluşturarak gelecek yüzyıllarda siyonizmin ve kafalarındaki Bizans zihniyetinin ana omurgasını bugünlerden oluşturuyorlar. Maalesef bugün onlarca İSLAM devletinden sadece TÜRKİYE, İRAN, SURİYE ve en fazla bir iki ülke daha olmak üzere diğer İslam ülkelerinin tamamı Amerika'nın kontrolünde ve hepsi de İsrail karşısında adeta şok olmuş vaziyette hiçbir adım atamamaktadırlar.

İşte Filistin, işte GAZZE'deki durum. Filistin'in etrafı hep İSLAM ülkeleri ile çevrili olmasına rağmen bu ülkelerin hepsi Amerikan kuklası zihniyetlerce, liderlerce yönetildiğinden sadece Filistin halkına insani yardımlarda bile etkin görev alamıyorlar.

Filistin ve Gazze iki aydan fazla süredir iğrenç bir katliama ve dünyanın gözü önünde apaçık soykırıma uğruyor. Ve bu işgalin sonucunda da FİLİSTİN daha da susturulacak ve elindeki kalan son vatan topraklarının önemli bir bölümü daha alınarak İsrail'e dahil edilecektir.

FİLİSTİN'le beraber yok etmek istedikleri acil hedefteki iki devlet İRAN ve SURİYE'dir. Bu iki devleti de tam hallettikten sonra maalesef sıra açıktan savaş ilan edecekleri ülkemiz TÜRKİYE olacaktır.

Şu anda SURİYE'nin kuzeyi ve topraklarımızın hemen Suriye kısmında petrol bölgelerini de işgal ettirdikleri PKK- KCK devletini kurdurup gelecekteki TÜRKİYE işgalinde şimdiden düşledikleri alt yapıyı oluşturuyorlar. Yalnız bir şeyi unutuyorlar.

GERÇEK DİN, HAK DİN İSLAM'DIR. SONUÇTA BATIL YOK OLACAK, HAK GALİP GELECEKTİR.

Saygılarımla