Karaman FK Ligin Son Maçına Çıkıyor Karaman FK Ligin Son Maçına Çıkıyor
Trendyol 1. Lig'de play-off finali 30 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek. İlk tur maçları 16 Mayıs Perşembe'de başlayacak ve ikinci tur müsabakaları 20 Mayıs Pazartesi ve 24 Mayıs Cuma günleri arasında oynanacak. Trendyol 1. Lig play-off finali ise 30 Mayıs Perşembe günü olacak.
TFF 2. Lig'de ise 1. tur maçları 9 Mayıs Perşembe'de başlayacak. İkinci turun ilk maçları 13 Mayıs Pazartesi, rövanşları ise 17 Mayıs Cuma günü yapılacak. Üçüncü turda ilk maçlar 22 Mayıs Çarşamba, ikinci maçlar ise 27 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Final mücadelesi ise 2 Haziran Pazar günü gerçekleşecek.
TFF 3. Lig'de 1. tur maçları 2 Mayıs Perşembe'de yapılacak. Üst tura çıkan takımlar ilk maçlarını 6 Mayıs Pazartesi, ikinci maçlarını ise 10 Mayıs Cuma günü oynayacak. Finale yükselen ekipler ise 15 Mayıs Çarşamba günü ilk maçlarını, 20 Mayıs Pazartesi günü ise rövanşlarını yapacaklar. Grupların finalleri ise 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günleri gerçekleşecek. Final maçlarının oynanacağı şehirler daha sonra duyurulacak.