Arama motorlarında birçok kişi tarafından Yasemin Allen Hangi Üniversite Mezunu ? Yasemin Allen Kimdir?  sorularının cevapları araştırılıyor.

Ayşe Berris Ekinci Kimdir ve Nerelidir? Ayşe Berris Ekinci Kimdir ve Nerelidir?

Yasemin Allen Hangi Üniversite Mezunu ?

Queensland Üniversitesinin sinema televizyon bölümünden burs kazanan Yasemin Allen Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi.

Yasemin Allen (4)

Yasemin Allen Kimdir?

Yasemin Allen 10 Temmuz 1989 Londra doğumlu olup Türkiye’de yaşamaktadır. Yasemin Allen donanımlı hem yurtdışında hem Türkiye’de sinema televizyon üzerine başarılı bir hayatı olan ve oyunculukta kariyer olarak başarı adımlarını tek tek çıkmış ünlü bir oyuncudur. Yasemin Allen kariyer hayatına 2008 yılında Loreal’in  yeni yüzü yarışmasında finale kalarak başarılı adımlarla kariyer hayatına ilk adımını atmıştır. 2010 yılında ise annesi Suna Yıldızoğlu ile birlikte rol aldığı Elif dizisinde başrol olarak oynamıştır.  Allen sinema sektöründe de Özcan Deniz imzalı Su ve Ateş filminde de başarısını kanıtlayarak hızlı bir yükselişe geçmiştir. Başarılı oyuncu bulunduğu her yapımda kendinden de birşeyler katarak bu yükselişini göstermiştir.

Yasemin Allen Evli mi ?

1989 doğumlu olan Yasemin Allen bekardır, evli değildir.

Kaynak: R. Rüzgar Yel