UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Olympiakos ile karşılaştı. Maç oldukça heyecanlı geçti ve Yunan ekibi, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti. Karşılaşma, Olympiakos'un sahası Karaiskakis Stadyumu'nda oynandı ve hakem Sandro Scharer tarafından yönetildi.

Maçın 8. dakikasında Olympiakos'tan Fourtounis, ceza sahası dışından yerden bir şutla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 32. dakikada ise Jovetic, Fourtounis'in ara pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluştu ve skoru 2-0'a taşıdı. İkinci yarıda, 57. dakikada Chiquinho, ceza sahasına girerek skoru 3-0 yaptı. Fenerbahçe, 68. dakikada Tadic'in penaltıdan attığı golle ve 74. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle farkı 1'e indirse de maç 3-2 sona erdi.

TFF 3. Lig'de Play-Off 1. Tur Maçları Tamamlandı TFF 3. Lig'de Play-Off 1. Tur Maçları Tamamlandı

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'ın değişiklikleri maçın sonucunu değiştirmeye yetmedi. Olympiakos'ta teknik direktör Jose Luis Mendilibar'ın yaptığı değişiklikler ise takımın galibiyetini korumasına yardımcı oldu. Her iki takım da maç boyunca kritik anlarda etkili performanslar sergiledi.

Kaynak: İHA