TOGG Batarya Ömrü Ne Kadar? Togg Pil Ve Menzil Özellikleri TOGG Batarya Ömrü Ne Kadar? Togg Pil Ve Menzil Özellikleri

Konya’da gerçekleştirilen basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş hem genel memnuniyet anketinde hem de muhtarlar anketinde 2023 yılında 21 dağıtım şirketi arasında açık ara birinci olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Bölgede 4 milyondan fazla vatandaşın hayatını doğrudan etkileyen bir işe imza attıklarını belirten Uçmazbaş bu sorumluluğun vermiş olduğu bilinçle sahadaki arıza bakım, endeks okumacı arkadaşlardan Genel Müdürlükteki mühendis veya yönetici arkadaşlara kadar en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi.

“Tüm Süreçlerimizi Dijitalleştirdiğimiz Bir Noktaya Taşıdık”

MEDAŞ ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu belirten Genel Müdür Uçmazbaş bu başarıda emeği olan çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sayesinde hem genel memnuniyet anketinde hem de muhtarlar anketinde 2023 yılında 21 dağıtım şirketi arasında açık ara birinci olduk. Bu bizim için çok değerli. Çalışma şevkimizi arttırıyor. İnşallah buralardan aldığımız güçle işimizin kalitesini daha da artıracağız. Özelleştirme sonrası koyduğumuz hedeflerden biri de şirketimizi teknoloji şirketi yapmaktı. Burada da epey bir mesafe kaydettiğimizi söyleyebilirim. Bunun elbette bir sonu yok ama neredeyse tüm süreçlerimizi dijitalleştirdiğimiz bir noktaya geldik.  2023 yılındaki yaklaşık 4,2 milyarlık yatırımın önemli bir kısmını dijitalleşmek için kullandık. Akıllı şebeke sistemleri, uzaktan izleme ve yönetim teknolojileri ile her geçen gün işimizi daha da dijitalleştiriyoruz.” dedi.

Medas 2023 Yili Karnesini Acikladi1

“Öncelikli Hedefimiz 4 Milyon Tüketiciye Sürekli Enerji Temin Etmek”

“Amacımız, tüketicilere kesintisiz ve sürekli enerji temin etmektir.” diyen Uçmazbaş konuşmasında "Bu doğrultuda, arıza sayısını en aza indirerek vatandaşlarımızın güvenliği ve konforu için çalışıyoruz. Sürdürülebilir bir enerji sağlama çabamızı destekleyen teknolojik yenilikler ve sürekli eğitimlerle, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya kararlıyız.” değerlendirmesinde bulundu.

“Çağrı Merkezi’ne Gelen Çağrıların %96’sına 20 saniyenin Altında Cevap Veriyoruz”

MEDAŞ Çağrı Merkezi hizmetinde de önemli noktalara gelindiğini belirten Uçmazbaş, “Yıllık 1,5 milyon çağrıdan %96'sına 20 saniyenin altında cevap veriyoruz. Bunun yanında sorunun istenildiği gibi çözülüp çözülmediğiyle ilgili de şikâyet sahibini arayarak geri bildirim alıyoruz. Önemli konuları ise işletme yöneticilerimize aktarıyor ve konuyla birebir ilgilenmelerini sağlıyoruz.” dedi.     

“Eğitim- Sosyal Sorumluluk Projelerini Önemsiyoruz”

MEDAŞ’ı sektördeki geleceğe hazırlama misyonlarına vurgu yapan Uçmazbaş konuşmasında “İdari, teknik ve kişisel gelişim konularında yılda ortalama 170 bin saat eğitim veriyoruz. Elektrik dağıtım hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önemsiyoruz. Doğal yaşamın korunması ve çevre duyarlılığı konusunda da aktif rol alan MEDAŞ sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarını sürdürüyor.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında bu yıl ilki yapılan “ETAP-1 Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programına” da değine Uçmazbaş gelişen yeni teknolojilere destek vermeye devam ettiklerini söyledi. ETAP-1 Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programı hakkında gelen soruları cevaplandıran Uçmazbaş “‘ETAP-1 Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programı’ ile sürdürülebilir ve kaliteli enerji tedarikinin arttırılması için inovatif projeler ve ürünler geliştiren firmaları dahil ettiğimiz programda söz konusu firmaların organizasyonel ve finansal anlamda güçlenmeleri için danışmanlık, mentorluk görüşmeleri ve toplu eğitimler ile gelişimlerine katkı sağlayarak 1.,2. ve 3. olan projeler için sırasıyla 500.000 TL, 300.000 TL ve 200.000 TL olarak belirlenen ödüllerini verdik.” değerlendirmesinde bulundu.

Medas 2023 Yili Karnesini Acikladi2

Soru-cevap şeklinde devam eden basın toplantısında soruları yanıtlayan Uçmazbaş arıza sayısı ile ilgili gelen soruyu “Son 5 yılda müşteri başına kesinti süresinde %40'lık ve kesinti adedinde %45'lik bir düşüş var. Bu düşüşte, yatırımların ve bakım çalışmalarının öneminin farkında olarak çalışıyoruz. Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak bu başarıyı elde ediyoruz. SCADA sistemine yapılan yatırımlar sayesinde enerji kesintilerini anında tespit edip arızaları kısa sürede gideriyoruz” şeklinde cevaplandırdı.

21 Şubat 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen ve MEDAŞ’ın 2023 yılı faaliyetlerinin anlatıldığı basın toplantısına MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Iğnak Koçak ve MEDAŞ yöneticileriyle basın mensupları katıldı.