Yapmış olduğu yardımlar, evliliği canlandırmış olduğu dizi ve filmlerle kendinden sıklıkla söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ’un hayatı merak konusu oldu. Hayranları ve sosyal medya kullanıcıları Kıvanç Tatlıtuğ Burcu Ne? Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir? gibi soruları arama motorlarında sıklıkla aratmaya başladı. Peki Kıvanç Tatlıtuğ burcu ne? Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? sorularının detayları haberimizde...

Kivanc Tatlitug Kimdir Kivanc Tatlitug Burcu Ne (2)

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983'te Adana'da Erdem ve Nurten Tatlıtuğ'un oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafından Arnavut ve Boşnak kökenli, anne tarafından ise Edirnelidir.

Basketbol kariyerine Adana'da çeşitli kulüplerde başladı ve Ülkerspor'a transfer oldu. Ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynadıktan sonra tekrar Beşiktaş'a döndü. Ancak bir antrenman sırasında yaşadığı sakatlık nedeniyle basketbol kariyeri sona erdi.

Kivanc Tatlitug Kimdir Kivanc Tatlitug Burcu Ne (1)

Mankenlik kariyeri, annesinin bir marketin camında gördüğü mankenlik ilanıyla başladı. Best Model of Turkey yarışmasını kazanarak uluslararası alanda tanınmaya başladı. Paris'te Success ajansıyla çalıştıktan sonra oyunculuk kariyerine odaklandı.

Oyunculuk kariyerine 2005 yılında Gümüş dizisiyle başladı ve ardından Menekşe ile Halil ve Amerikalılar Karadeniz'de 2 filminde rol aldı. En büyük çıkışını, Behlül Haznedar karakterini canlandırdığı Aşk-ı Memnu dizisiyle yaşadı ve bu rolüyle Altın Kelebek Ödülü kazandı.

Daha sonra Ezel, Kuzey Güney, Kelebeğin Rüyası, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel gibi projelerde yer aldı. Ayrıca sinema filmlerinde de rol aldı ve Netflix dizisi Into the Night'da konuk oyuncu olarak yer aldı. Yakamoz S-245 dizisinde başrol oynadı.Kıvanç Tatlıtuğ, Türk televizyon ve sinemasının önemli isimlerinden biri olarak kariyerine devam etmektedir.

Kivanc Tatlitug Kimdir Kivanc Tatlitug Burcu Ne (3) 

Birce Akalay Hastalığı Nedir? Birce Akalay Hastalığı Nedir?

Kıvanç Tatlıtuğ Burcu Ne?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim  1983 tarihinde doğmuş olup Akrep Burcu'dur.

Kaynak: R. Rüzgar Yel