Karaman FK Sezonu 4-1 Yenilgiyle Kapattı Karaman FK Sezonu 4-1 Yenilgiyle Kapattı

Kasımpaşa Konyaspor Maçı Kaç Kaç? merak ediliyor. Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa kendi evinde karşılaştığı Konyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Maçın hakemleri Zorbay Küçük, Furkan Ürün ve Murat Temel'di. Kasımpaşa'nın kadrosu şu şekildeydi: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Jackson Porozo, Yasin Özcan (Oğulcan Çağlayan dk. 73), Gökhan Gül, Mamadou Fall (Rochinha dk. 57), Haris Hajradinovic (Julien Ngoy dk. 85), Aytaç Kara, Ben Ouanes, Nuno Da Costa. Yedek kulübesinde ise Ali Emre Yanar, Sadık Çiftpınar, Yunus Emre Gedik, Taylan Utku Aydın, Thomas Zai, Loret Sadiku ve Samuel Bastien bulunuyordu. Teknik direktörleri Sami Uğurlu idi.

Kasımpaşa Konyaspor Maçı Kaç Kaç1

Konyaspor'un kadrosu ise şöyleydi: Jakub Slowik, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Teenage Hadebe (Filip Damjanovic dk. 70), Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’zonzi, Alassane Ndao (Yunus Mallı dk. 77), Oğulcan Ülgün (Alexandru Cicaldau dk. 71), Valon Ethemi (Louka Prip dk. 61), Junior Sambou (Kahraman Demirtaş dk. 77). Yedekler arasında Deniz Ertaş, Cebrail Karayel, Anderson Niangbo, Sokol Cikalleshi ve Marlos Moreno vardı. Teknik direktörleri ise Fahrudin Omerovic'ti.

Maçın gollerini Alassane Ndao (dk. 21) ve Guilherme (90+8 pen.) Konyaspor adına kaydetti. Sarı kartlar ise Kasımpaşa'dan Omeruo, Ben Ouanes, Claudio Winck ve Konyaspor'dan Ndao, Hadebe, Junior Sambou, Uğurcan Yazğılı'ya çıktı.