TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 34. haftasında nefes kesen maç Karaman Stadyumu'nda ev sahibi Karaman FK ile Fethiyespor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Mücadelede her iki takım da kıyasıya bir rekabet sergiledi.

Karşılaşmanın hakemleri, Erdem Demirtaş'ın orta hakem olarak liderlik ettiği, Çağrı Ateş ve Umut İncili'nin yardımcı hakem olarak görev aldığı bir kadrodan oluştu. Karaman FK'dan İbrahim Can 38. dakikada takımını öne geçirirken, Fethiyespor'un Rıdvan'ı 89. dakikada beraberliği sağladı.

46. Kez Karşı Karşıya Gelecekler 46. Kez Karşı Karşıya Gelecekler

Karaman FK, maç boyunca Hayrullah Mert, Alper, Mete, Ahmet Furkan, Artun (Oktay dk.70), İbrahim Can, Erdem, Anıl Batın (Ahmet Karademir dk.70), Ömer Faruk (Özcan dk.70), Kadir Kaan (Berkan Burak dk.80) ve Polat'ı sahada yer aldı. Fethiyespor ise Anıl Demir, Ali Mert, Serdar Ümit (Ömer Mert dk.90+2), Şahan, Rıdvan, Murat (Burak dk.90+2), Selçuk (Ahmet Dereli dk.83), Abdullah (Selim dk.68), Özcan (Nurettin dk.46), Ramazan ve Sezer ile mücadele etti.

Oyunda, Karaman FK'dan Kadir Kaan ve Mete, Fethiyespor'dan Ramazan sarı kart görerek cezalandırıldı. Ligde Karaman FK 41 puadandan 42 puana yükseldi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: İHA