46. Kez Karşı Karşıya Gelecekler 46. Kez Karşı Karşıya Gelecekler

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 36. hafta müsabakalarında Karaman FK, 21 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Karaman Yeni Şehir Stadyumu’nda Kastamonuspor’u konuk etti. Mücadeleyi İstanbul Bölge Hakemlerinden Bayram Başkan yönetti. Bayram Başkan’ın yardımcılığını ise İstanbul Bölgesi’nden Süleyman Yavaşoğlu ve Edirne Bölge Hakemi Anıl Küçükkaraca yaptı.

Karaman FK'nın kadrosunda başlayan Hayrullah Mert, maçın 46. dakikasında Baran ile değişiklik yaşadı. Takımda ayrıca Mete, Ahmet Furkan, ve İbrahim Can gibi isimler yer aldı. Artun ise 39. dakikada Oktay'a yerini bıraktı. Polat, 39. dakikada oyundan çıkarken, yerine Ömer Faruk dahil oldu. Ancak Ömer Faruk'un oyun süresi kısa sürdü ve 64. dakikada Ahmet Karademir ile değiştirildi.

GMG Kastamonuspor'da ise Samet Karabatak başta olmak üzere İsmail, Mustafa Alptekin ve Yusuf gibi isimler sahadaydı. İsmail 59. dakikada Timur'a, Mustafa Alptekin ise 46. dakikada Umut'a yerini bıraktı. Behlül ve İlyas Kubilay, değişikliklerle 74. dakikada sahadan çıkan oyuncular arasındaydı.

Maçta GMG Kastamonuspor'dan İlyas Kubilay 23. dakikada penaltıdan, Behlül 41. dakikada ve Erkam 71. dakikada gollerini kaydetti. Karaman FK ise gol yollarında etkili olamadı.

Maç boyunca iki takım oyuncuları arasında gerilimli anlar yaşanırken, sarı kartlar Karaman FK'dan Hayrullah Mert, İbrahim Can ve Ahmet Furkan'a; GMG Kastamonuspor'dan ise Erhan, Erkam ve Samed Ali'ye çıktı.

GMG Kastamonuspor 71 puandan 74 puana yükselirken Karaman FK 42 puanda ligte ilerliyor.

Kaynak: R. Rüzgar Yel