PSG'de Bir Devir Sona Erdi PSG'de Bir Devir Sona Erdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 37. hafta mücadelesinde Karaman Futbol Kulübü, Iğdır Futbol Kulübü müsabakasında maçın hakem kadrosunda Doğu Yılmaz ana hakem olarak görev yaptı. Kenan Özcan 1. yardımcı hakem, Volkan Kaan Topal 2. yardımcı hakem olarak sahada yer aldı. Dördüncü hakem ise Gökhan Özbulut oldu. Karaman FK’nın ilk 11’i şu şekildeydi: Baran Güler,Bora Çuha, Mete Yıldız, Polat Abay, Kadir Kaan Yurdakul, Erdem Dikbasan, Anıl Batın Aydın, Ahmet Karademir, Ömer Faruk Gümüş, İbrahim Can Köse.

Maçın 15. dakikasında Iğdır FK’dan Mücahit Can Akçay’ın attığı gol ile skor 1-0 oldu. Iğdır FK’dan Mücahit Can Akçay’ın 20. dakikada attığı golle skor 2-0 oldu. 26. dakikada Iğdır FK’dan Serkan Yavuz’un attığı gol ile skor 3-0 oldu. 36. dakikada Karaman FK’dan Ahmet Karademir penaltıdan attığı gol ile skor 3-1 oldu. 43. dakikada Iğdır FK’dan Mehmet Dingil’in attığı gol ile skor 4-1 oldu ve ilk yarı 4-1 bitti. 62. dakikada Iğdır FK’dan Enes Soy’un attığı gol ile skor 5-1 oldu. 78. dakikada Iğdır FK’dan Mücahit Can Akçay’ın attığı gol ile skor 6-1 oldu. 84. dakikada Iğdır FK’dan Halil İbrahim Sönmez’in attığı gol ile skor 7-1 oldu. Maçta Karaman FK Iğdır FK’ya 7-1 mağlup oldu. Iğdır FK puanını 68’den 71’e çıkararak 3 puanın sahibi olurken, Karaman FK puan alamadı ve güncel puan durumu 42 oldu.

4 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00’da oynanacak sezonun son maçında Karaman Futbol Kulübü, Yeni Karaman Stadyumu’nda Somaspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: R. Rüzgar Yel