Olay, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi Kaletaş Caddesi üzerinde gerçekleşti. Bilgilere göre, 31 yaşındaki Fevzi Bildirici, otogar civarında M.K. ile trafikte tartıştı. Tartışma sonrası Fevzi Bildirici, aracını cadde üzerindeki otoparka park ederek evine doğru yürüdü. Ancak, cadde üzerinde M.K. ile yeniden karşılaştı ve ikili arasında tekrar bir tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce M.K., yanında bulunan bir bıçakla Fevzi Bildirici'yi kalbinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Kalbinden Bicakladi Olumune Neden Oldu1

Polis Memuru Asker Komşusunu Öldürdü Polis Memuru Asker Komşusunu Öldürdü

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Fevzi Bildirici, aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti. Olaya karışan M.K. daha sonra suç aleti olan bıçakla birlikte emniyete giderek teslim oldu.

Şüpheli M.K., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Zanlının buradaki ilk ifadesinde "pişmanım" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı M.K., gazetecilerin sorularına cevap vermedi.

Kaynak: R. Rüzgar Yel İHA