Kalben kimdir ? Kalben Tutuklandı mı? Kalben Kaç Yaşında? Kalben Evli mi? Kalben Ne İş Yapıyor?  detaylar haberimizde....

Bozkır'da Çiçekler Arasında Gençlik Haftası Yürüyüşü Bozkır'da Çiçekler Arasında Gençlik Haftası Yürüyüşü

Kalben Kimdir?

Kalben 17 Ocak 1988 İskenderun doğumlu olup 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile müziğe olan ilgisi başlayan Kalben Bilkent Üniversite mezunu olan   İstanbul’da yaşayan müzisyen, ünlü söz yazarı ve oyuncudur.  Bilkent Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden 2007  yılında mezun olduktan sonra Çeşitli alanlarda iş deneyimi kazanan Kalben aynı üniversitenin Grafik Tasarım bölümünden de de yüksek lisans yaptı.  Küçük yaşlarda başlayan müziğe ilgisi 17 yaşından sonra şarkı yazmayla başlayan şarkıcı kalben 2014 yılında gitarıyla Sadece adlı videosuyla müzik hayatına hızlı bir giriş yaptı. Ardından çıkardığı Lulu adlı çocuk romanı serisiyle müzik hayatına başlayan Kalben Aşk Kaç Beden Giyer dizisinde canlandırdığı temizlikçi rolüyle iş hayatına devam etti. Başarılı adımlarla devam eden Kalben sahne ismini taşıyan Kalben adlı etiketiyle ilk albümünü çıkardı.

Kalben Tutuklandi Mi1

Kalben Evli mi?

Kalben 2016 yılında dünya evine Berkant Ali İncesaraç’la mutluluğa adımlarını atmışlardı. Fakat kısa bir süre sonra anlaşamadıkları ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle evliliklerini noktaladılar. iş hayatında ki başarıyı evliliğinde yakalayamadı.

Kalben Tutuklandi Mi3

Kalben Tutuklandı Mı?

Kalben bundan kısa bir süre önce İstanbul’da düzenlenen operasyon ile Emniyetten yappılan açıklama ile  evinde yasaklı madde bulundurmak ve yasaklı madde kullanımı ayrıca bir miktar para bulkundurması dahilinde gözaltına alınan Kalben ifadesi alınmak üzere Emniyet müdürlüğüne götürüldü. Zor zamanlardan geçeceği görülen Kalben hem iş hayatında hem özel hayatında mutluluğu zor yakalamayacak gibi görülüyor?

Kaynak: Hatice Karaca