Yerel Seçimlerde bu çok tanınmış simanın aday gösterildi. Gazeteci İrfan Değirmenci mesleki hayatının ardından siyasete atılmış, 2023 yılında Türkiye İşçi Partisinden önce İzmir 2. Bölge milletvekili adayı ardında, 2024 yılında da Mahalli İdareler Seçiminde Ankara Çankaya Belediye Başkan Adayı olmuştu. Haliyle kullanıcılar arama motorlarında İrfan Değirmenci Ne Kadar Oy Aldı? şeklinde aramalar yapmaya başladı. Peki İrfan Değirmenci ne kadar oy aldı? detayları haberimizde…

Irfan Degirmenci Ne Kadar Oy Aldi2

Yerel seçimlerin sonuçları netleşmeye başlarken, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Ankara Çankaya Belediye Başkan Adayı İrfan Değirmenci, istediği sonucu elde edemedi. Gazeteci İrfan Değirmenci, bu seçimde de aradığını bulamadı.

Irfan Degirmenci Ne Kadar Oy Aldi1

İrfan Değirmenci, 14 Mayıs 2023'te TİP'in milletvekili adayı olarak gösterilmiş ancak istediği sonucu alamamıştı. Milletvekili seçimlerinden sonra 31 Mart yerel seçimlerinde de TİP'in Çankaya adayı olarak yer almıştı. Ancak, Çankaya'daki sonuçlara göre, CHP'nin adayı Hüseyin Can Güner yüzde 65.45 oy alırken, AKP'nin adayı Duhan Kalkan yüzde 15.37 ve TİP'in adayı İrfan Değirmenci ise yüzde 5.84 oy oranına ulaşabildi.

Irfan Degirmenci Ne Kadar Oy Aldi4

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Değirmenci, "Seçim sürecinde bir kez dahi ekranıma çıkarılmadığım Halk TV'ye elbette dönmeyeceğim!" ifadelerini kullandı. Ancak, resmi olmayan sonuçlara göre, Değirmenci oy oranını yüzde 5.94'e çıkartabildi.

Kinetix İsrail Malı mı? Kinetix İsrail Malı mı?

Irfan Degirmenci Ne Kadar Oy Aldi3

İrfan Değirmenci Ne Kadar Oy Aldı?

İrfan Değirmenci resmi olmayan sonuçlara göre, 26.586 kullanılan oyla, Değirmenci’nin oy oranı yüzde 5.94 olarak açıklandı.

Kaynak: R. Rüzgar Yel