Hazar Ergüçlü ile ilgili olarak Hazar  Ergüçlü Hangi Üniversitede Okudu? Hazar  Ergüçlü Kimdir? soruları gündemde.

 Hazar Erguclu Hangi Universitede Okudu2

Hazar  Ergüçlü Kimdir?

1992 yılında doğan Hazar Ergüçlü, lise eğitimini tamamladıktan sonra tiyatro çalışmalarına katılmıştır. 2010 yılında sinemaya adım atan Ergüçlü, birçok projede yer almıştır. İlk olarak "Gölgeler ve Suretler" adlı filmde rol almıştır. Ardından Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne kabul edilmiştir.

 2011 yılında "Kuzey Güney" adlı dizide Simay Candan karakterine hayat vermiştir. 2012'de "Açlığa Doymak" isimli filmde Sena karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında "Benim Dünyam" filminde Ayla karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. Aynı yıl, "Medcezir" dizisinde Eylül karakterini oynamıştır ve bu proje onun adını duyurmuştur. 2015 yılında "Analar ve Anneler" dizisinde Kader karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında "Dar Elbise" filminde rol almıştır.

2017'de "Kar" adlı filmde Müzeyyen karakteriyle başrol oynamış ve birçok ödül kazanmıştır. Aynı yıl "Hayat Sırları" projesinde Seher karakterini canlandırmıştır.

2018'de "Dudullu Postası" internet dizisinde Melis karakterine hayat vermiştir. "Mahalle" adlı sinema filminde rol almış ve yönetmenliğini üstlenmiştir. Son olarak, 2018 yılında "Ahlat Ağacı" filminde yer almıştır.

Acun Ilıcalı O Takımı Satın Alıyor Acun Ilıcalı O Takımı Satın Alıyor

Hazar Erguclu Hangi Universitede Okudu1

Hazar  Ergüçlü Hangi Üniversitede Okudu?

Hazar Ergüçlü, Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü okumuştur.