Enis Arıkan’ını sosyal medya kullanıcıları ve hayranları arama motorlarında hayatını merak ediyor. Canlandırmış olduğu rollerle gönüllerde taht kuran Arıkan, kullanıcılar tarafından Enis Arıkan Kimdir Ne İş Yapar? sorularıyla sıklıkla arama motorlarında araştırmalar yapıyor. Peki Enis Arıkan kimdir ne iş yapar ? sorunun detayları haberimizde...

Enis Arikan Kimdir Ne Is Yapar1 (3)

 İstanbul'da 3 Ocak 1983'te doğan Enis Arıkan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü'nden mezun oldu. Sınıf arkadaşları arasında Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi ünlü isimler bulunan Arıkan, reklam projelerinde de yer aldı.

Enis Arikan Kimdir Ne Is Yapar1 (2)

Birce Akalay İlk Hangi Dizide Oynadı? Birce Akalay İlk Hangi Dizide Oynadı?

Oyunculuk kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi ile başlayan Enis Arıkan, ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi birçok projede rol aldı. Ancak gerçek çıkışını, Gürse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt'un başrollerini paylaştığı Jet Sosyete dizisiyle yaptı. Tony karakterini canlandırarak büyük beğeni toplayan Arıkan, aynı zamanda Youtube ve Instagram gibi platformlarda paylaştığı skeç tadındaki videolarıyla da dikkat çekiyor.

Enis Arikan Kimdir Ne Is Yapar1 (1)

Enis Arıkan Ne İş Yapar?

Kariyerine tiyatro, film, dizi ve sosyal medya platformlarındaki çalışmalarıylad devam eden 41 yaşındaki ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medya paylaşımlarıyla da kendisinden sıklıkla söz ettiriyor.

Kaynak: R. Rüzgar Yel