Çanakkale'ye Uğurladılar Çanakkale'ye Uğurladılar

Fransa'da 17 yıl yaşadıktan sonra Karaman'a dönüp çocuklarıyla birlikte iş yeri açan Fatma Korkmaz, Sevgililer Günü'ne yönelik hazırlıklarının oldukça iyi gittiğini belirtiyor. Kalpli anahtarlıklar, sevgililerin isteklerine göre resimlerini çerçeveleyebildikleri panolar ve daha birçok özel ürün sunan işletme, müşterilerin taleplerine göre kişiye özel tasarımlar yapıyor. Fatma Korkmaz, epoksi ürünlerinin birçok avantajını sıralıyor. Epoksi, uzun süre kalitesini koruyan, kırılmayan ve sararma yapmayan bir malzeme olduğundan yapılan ürünler uzun ömürlü oluyor. Her bir ürünün kişiye özel olarak tasarlandığını ve aynısının bir daha yapılamayacağını belirten Korkmaz, müşterilerin isteği doğrultusunda hediye seçeneklerini tasarladıklarını vurguluyor.

İşletmenin fiyat politikası da oldukça uygun. Anahtarlıkların fiyatları 35-40 TL'den başlıyor ve ürünlerin büyüklüğüne göre değişiyor. Çerçeveler, bardak altlıkları ve kişiye özel tasarımlar da uygun fiyatlarla sunuluyor. Her bütçeye uygun hediye bulmanın mümkün olduğu işletme, müşterilerin istekleri doğrultusunda özelleştirilmiş hediyeler sunarak Sevgililer Günü'nde unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

17 yıldır Fransa’da yaşadıktan sonra Karaman’a çocuklarıyla gelip iş yeri açtıklarını belirten Fatma Korkmaz: “Sevgililer Günü’ne yönelik hediye hazırlıklarımız çok güzel gidiyor. Kalpli anahtarlıklar, sevgililerin isteklerine göre resimlerini çerçeveli hale getirebiliyoruz ve panolar yapabiliyoruz. En çok anahtalık sipariş ediyorlar. Kalpli, fotoğraflı ürünler yapıyoruz bazı müşterilerimiz sevdiklerinin saçlarını kestirip epoksinin içine koydurabiliyor. Epokside bir çok ürün yapma şansımız var hayal gücüne dayandığı için. Tasarımlarımızın her biri isteğe ve kişiye özel. 14 Şubat için sevgililere ve eşlere fotoğrafları çerçeveleyip fotoğrafları ölümsüzleştiriyoruz. Epoksi ürünleri yaparken perdenin önünde ve arkasında çok kişi var aslında. Şirketimizde 5 kişi çalışıyoruz. Güzel bir aile şirketi olarak hizmet veriyoruz. Epoksi çok uzun bir zaman kalitesini koruyan, kırılmayan ve sararma yapmayan bir ürün. Yaptığımız ürünler kişiye özel çünkü yaptığımız ürünlerin aynısını bir daha yapma imkanımız yok. Siz istediğiniz hediyeyi hayal edin biz tasarlayalım. İsteyen kişilerle birlikte şirketimizde istedikleri gibi hediyelerini tasarlattırabilirler.

Fiyatlar çok uygun aşırı yüksek bir fiyatımız yok. Anahtarlıklarımızın fiyatları 35-40 TL’den başlıyor ve fiyatları büyüklüğüne göre değişiyor. Çerçeve, bardak altılığı, kendi çerçevelerimiz, kişiye özel tasarladığımız çerçeveler uygun fiyatlarla satışta. Her bütçeye uygun hediye bulabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Eda Şahintürk