Melek Mosso Nasıl Ünlendi? Melek Mosso Kimdir? Melek Mosso Nasıl Ünlendi? Melek Mosso Kimdir?

Ünlü oyuncu ve model Burak Özçivit'in burcu merak konusu haline geldi ve sık sık araştırılan bir konu oldu. Peki Burak Özçivit Burcu Ne? detayları haberimizde...

Burak Özçivit, 2000 yılında Kazım İşmen Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü'nde eğitim aldı. 2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Gelecek Vadeden" seçildi ve bu başarıyla Uğurkan Erez Ajansı ile çalışmaya başladı. 2005 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazandı ve ardından Best Model of The World'e katılarak dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi.

Oyunculuk kariyerine Zoraki Koca dizisinde Ömer karakterini canlandırarak başladı. Sonrasında Musallat adlı sinema filminde Suat karakterini ve Baba Ocağı dizisinde Güven karakterini oynadı. Ardından Gossip Girl'den esinlenilen Küçük Sırlar dizisinde Çetin rolünü üstlendi.

2011-2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu Bali Bey karakteriyle ön plana çıktı. Çalıkuşu dizisinde eşi Fahriye Evcen Özçivit ile birlikte Dr. Kamran rolünü oynayarak başarı elde etti. Kara Sevda dizisinde Kemal Soydere karakteriyle uluslararası alanda tanındı.

BURAK ÖZÇİVİT HANGİ BURÇ?

Ünlü oyuncu model Burak Özçivit 24 Aralık 1984 yılında dünyaya geldiği için oyuncu Oğlak burcudur.

Kaynak: R. Rüzgar Yel