Bülent Şakrak Kimdir ? Bülent Şakrak Yeni Sevgilisi Kim? Bülent Şakrak Neden Boşandı? gibi aramalar magazin gündeminde son günlerde yerini almaya başladı.

Bülent Şakrak Kimdir ?

Bülent Şakrak, 1977 yılında İstanbul'da ticaretle uğraşan bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Ancak henüz 1 yaşındayken ailesiyle birlikte Bursa Gemlik'e taşındı. İlk ve ortaokul eğitimini burada tamamladı. 18 yaşında İstanbul'a yerleşerek Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda sahne almaya başladı ve daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in dayısıdır.

Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda da çalışan Şakrak, televizyon kariyerine 1995 yılında "Bizim Aile" adlı dizide rol alarak başladı. Daha sonra "Yılan Hikayesi", "Sihirli Annem", "Kurtlar Vadisi Pusu" ve "Arka Sokaklar" gibi tanınmış dizilerde de rol aldı. Ayrıca Turkcell gibi markaların reklam filmlerinde de yer aldı.

2015 yılında oyuncu Ceyda Düvenci ile evlenen Şakrak'ın bu evliliğinden "Okan Ali" adında bir çocuğu oldu. Ayrıca Ceyda Düvenci'nin önceki evliliğinden olan kızı Melisa'ya da babalık yapmaktadır.

Melek Mosso Nereli Alevi mi ? Melek Mosso Nereli Alevi mi ?

Bülent Şakrak bir röportajında, e-devlet üzerinden soy ağacını incelediğinde kökeninin Makedon olduğunu belirtmiş ve babasının yanında ilk rakısını içtiğini söylemiştir.

Bulent Sakrak Aslen Nereli Bulent Sakrak Kimdir2

Bülent Şakrak Neden Boşandı?

Boşanmalarına dair detaylar, Temiz Magazin'de yer alan habere göre Şakrak'ın, "Maviye Sürgün" dizisinin çekimleri sırasında sette Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu Düvenci'ye boşanma teklif ettiğini ve Düvenci'nin bu teklifi kabul etmesiyle evliliklerinin sona erdiği ileri sürülüyor.

Bulent Sakrak Aslen Nereli Bulent Sakrak Kimdir1

Bülent Şakrak Yeni Sevgilisi Kim?

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 2015'te evlilik yolunda ilerlediler, ancak geçen yıl yollarını ayırdılar. Bu ayrılık, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve Şakrak'ın boşanma sebebini merak ettirdi. Bülent Şakrak'ın şimdiki ilişkisi ise menajer ve oyuncu Esra Akpınar ile olduğu söyleniyor; ikili ilişkilerini medya gözünden uzak tutmayı seçmiş durumda.

Kaynak: R. Rüzgar Yel