Barış Yarkadaş sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılmaya ve bakılmaya başlandı. Gazeteci ve siyasetçi olan Barış Yarkadaş Barış Yarkadaş Aslen Nereli Ve Kaç Yaşında? Detaylar haberimizde…

Barış Yarkadaş'tan SİHA'ları hedef alan Ali Babacan'a tepki çeken destek

Barış Yarkadaş Aslen Nereli Ve Kaç Yaşında?

Vahap Seçer Kimdir ve Kaç Yaşında? Vahap Seçer Kimdir ve Kaç Yaşında?

2 Ağustos 1974 tarihinde Zülfiye ve Rasim Yarkadaş'ın oğlu olarak Kars’ın Susuz ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta tamamladıktan sonra 1988 yılında ailesiyle birlikte İstanbul’un Üsküdar ilçesine taşındı. Lise eğitimini Sultanahmet Matbaa Meslek Lisesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Matbaa Eğitimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde ikinci lisansını tamamladı.

CHP'li Barış Yarkadaş İHA'ları hedef alan Babacan'a destek verdi: Neden  eleştirilmesin kutsal mıdır? | Politika Haberleri

Üniversite yıllarında gazeteciliğe adım atan Yarkadaş, Yeni Doğu, Güneş, Yeni İstanbul, Halkın Gücü, Radyo Yenigün ve KMP Anadolu TV gibi çeşitli yayın kuruluşlarında çalıştı. Ayrıca TV 8’in kuruluş sürecinde yer aldı. Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin İstanbul Şube Başkanlığı'nı iki dönem üstlendi ve çok sayıda yayın kuruluşunda görev aldı. 2006 yılında Gerçek Gündem adlı internet sitesini kurdu ve 2011 yılında Halk TV'de çalışmaya başladı.

Barış Yarkadaş kimdir? Gazeteci Barış Yarkadaş kaç yaşında ve nereli? - Son  Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

2015 Türkiye genel seçimlerinde CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Yarkadaş, 2018 seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmedi. Ancak seçim sonrasında CHP'de olağanüstü kurultay çağrılarına destek verdi, özellikle Muharrem İnce ve destekçilerinin taleplerini destekledi.

Kaynak: Hatice Karaca