Aslıhan Doğan babası Ne İş Yapıyor? Arda Turan kimdir ? Aslıhan Doğan Kaç Yaşında? Aslıhan Doğan Ne İş Yapıyor ? aramaları ile ilgili detaylar haberimizde...

 

Aslıhan Doğan kimdir?

4 Aralık 1985 doğumlu olan Aslıhan Doğan, eğitim hayatına FMV Ayazağa Işık Lisesi'nde başladı ve üniversiteye kadar olan sürecini bu okulda tamamladı. Ayrıca yedi yıl boyunca Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda piyano ve solfej dersleri aldı. Üniversite eğitimine Amerika'da başlayıp Londra'da tamamlayarak ceza hukuku bölümünden mezun oldu. 11 Mart 2018'de milli futbolcu Arda Turan ile evlendi ve çiftin Hamza Arda ve Asil Aslan isimli iki oğulları bulunmaktadır.

 Aslıhan Doğan Kimdir2

Aslıhan Doğan Kaç Yaşında?

4 Aralık 1985 tarihinde doğan Aslıhan Doğan 38 yaşındadır.

 

Sabri Doğan Kimdir ?

Sabri Doğan, Türkiye'nin önde gelen tekstil firmalarından biri olan Doğan Kumaşçılık'ın sahibidir. Eşi Güler Doğan modelistlik ve stilistlik eğitimini bitirmesi sonrasında eşinin firmasında çalışmaya başlamıştır. Tekstil sektöründe oldukça tanınan çift, geçmişte finansal zorluklar yaşamış ve bu durum çeşitli hukuki süreçler ve intihar teşebbüsleriyle sonuçlanmıştır.

Sabri Doğan, işleri kötüye gittiğinde 2000 yılında Dedeman Otel'in 11. katından atlayarak intihara teşebbüs etmiştir. Hukuki sorunlar nedeniyle yurt dışına çıkış yasağı bulunan iş adamı, bu yasağı delince tutuklanmıştır.

Aslihan Dogan Babasi Ne Is Yapiyor Sabri Dogan Kimdir2

Aslıhan Doğan Babası Ne İş Yapıyor?

Aslıhan Doğan babası Sabri Doğan tekstil sektöründe çalışmaktadır

 

Aslıhan Doğan Ne İş Yapıyor ?

Arta Turan’ın eşi olan iş insanı Aslıhan Doğan YouTube’da içerik üreticiliği işiyle uğraşmaktadır.

Aslihan Dogan Babasi Ne Is Yapiyor Sabri Dogan Kimdir1

Ömer Kerkez Kimdir? Ömer Kerkez Kimdir?

Arda Turan kimdir?

 Arda Turan, 30 Ocak 1987'de İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde doğmuş bir Türk futbolcudur. Kariyerine Altıntepsi Makelspor'da başlayan Arda, daha sonra Galatasaray altyapısına geçti ve profesyonel kariyerine bu kulüpte başladı. Galatasaray'daki performansıyla dikkat çeken Arda Turan, daha sonra İspanya'nın köklü kulüplerinden Atlético Madrid'e transfer oldu ve burada da önemli başarılar elde etti. Sonrasında Barcelona'ya transfer olan Arda, Türkiye Milli Takımı'nda da önemli bir rol oynamış ve birçok ödül kazanmıştır. Turan, kariyeri boyunca hem kulüp hem de milli takım düzeyinde önemli başarılar elde etmiş bir futbolcudur.

Kaynak: Hatice Karaca