Süleyman Han Karaman FK sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada:

"Bu sezon evimizde oynadığımız 13 müsabaka içerisinde ağırladığımız misafir takım oyuncuları ve değerli yöneticileri Karaman Şehrinin nasıl misafirperver olduğu ve güzel ağırlandıkları konusunda size ve ekibinize referans olacaklardır. Talihsiz açıklamanız içerisinde yer verdiğiniz yöneticimiz Ersin Beyin yine sizin tabirinizle ASİL ve GÜZEL uğurlaması Karaman FK'nın haddini bilen bütün yönetici ve misafirleri için uyguladığı bir davranıştır.

Erken yediğimiz talihsiz bir gol üzerine, bütün futbolcularınızın yerden kalkmaması, sürekli zaman geçirmeye yönelik davranışları, akan oyuna engel olma çabaları, Teknik direktörünüzün sürekli seyircileri tahrik etmesi, hakem ve ekibinin de bu davranışlara çanak tutması gözünüzden kaçmış olmalı ki en kibar haliyle talihsiz bir açıklamaya imza atmış bulunuyorsunuz. 25. senemi devirdiğim futbol camiası içerisinde yüzlerce maç kazandığımız gibi yüzlerce maçı da kaybettik. Daha önce benzeri yaşanmamış bu olaylar için 'Mağdur olmadığınızdan bu şekilde açıklama yapabildiğinizi de geçen 25 sene içerisinde edindiğim tecrübeye dayanarak bir tespit olarak bilmenizi isterim.

Gençlik Kampı Başvuruları Başladı Gençlik Kampı Başvuruları Başladı

Sizin futbolcularınız ve teknik ekibiniz soyunma odasında ve akabinde yaşanan olayların bizzat sorumlusudur. Hiçbir futbolcumuz, yöneticimiz futbolcularınıza en ufak bir serzenişte bulunmamasına rağmen Kazanma Adabından' uzak futbolcu grubunuzun tahrikleri neticesinde olaylar gerçekleşmiştir.

Açıklamanız içerisinde sorduğunuz bir soruya cevap vererek görüşelerimi şimdilik bitirmek isterim: Aynı muamele bize yapılamaz. Çünkü Karaman FK yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları kazanma, kaybetme adabına uygun. tahrikden uzak, rakibine saygılı bir SPOR kulübüdür."

ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Hatice Karaca